Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Met dank aan zijn stressniveau dat met het nulpunt flirt: ‘Mister reliable’ De Bruyne wijst City de weg met perfecte strafschop

Premier LeagueZijn mister reliable. Zijn mister 100 procent. De penaltyspecialist in Kevin De Bruyne (29) hebben zijn trainers betrekkelijk laat ontdekt. Strepen ijskoud in de hoeken. Ook op dat vlak meet de compleetste middenvelder ter wereld zich met de grootsten. Uit de speekseltesten bij Manchester City blijkt waarom. 

  1. Hoe rijke Engelse clubs miljoenen willen neertellen om macht van noodlijdende ‘kleintjes’ over te kopen: “Dit lijkt op een machtsgreep”
    PREMIUM
    Premier League

    Hoe rijke Engelse clubs miljoenen willen neertellen om macht van noodlijden­de ‘kleintjes’ over te kopen: “Dit lijkt op een machts­greep”

    Terwijl de Premier League ook zonder publiek blijft draaien op massa’s tv-geld, dreigen een pak kleine Engelse profclubs failliet te gaan. De topclubs – de Amerikaanse eigenaars van Liverpool en Man United op kop – willen 275 miljoen euro geven. In ruil voor een competitiehervorming van 20 naar 18 ploegen. En vooral: voor quasi alle macht.