Kevin De Bruyne
Volledig scherm
Kevin De Bruyne © REUTERS
Manchester United MUN
0
EINDE
2
Manchester City MCI
 • Eric Bailly Goal 7'
 • Bernardo Silva Goal 45'

Manchester kleurt blauw: City en De Bruyne winnen makkelijk op veld van zwak United, druk op Solskjaer neemt weer toe

Premier LeagueZijn twee grootste rivalen zijn de afgelopen twee weken op Old Trafford gepasseerd. De bal heeft Manchester United amper gezien. Liverpool domineerde (0-5), Manchester City (0-2) deed zaterdagmiddag hetzelfde. Alle druk ligt weer bij Ole Gunnar Solskjaer, zijn trainer onder vuur. 

3 reacties

 • Lea Vandervorst

  3 maanden geleden
  De Bruyne wat een orkest leider
 • Peter Van hese

  3 maanden geleden
  Over en uit voor solksjaer
 • Joris Janssens

  3 maanden geleden
  United is vergane glorie. Een goeie middenmoter meer niet.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.