REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Manchester City MCI
6
EINDE
3
Manchester United MUN
 • 8' 44' 72' Goal Phil Foden
 • 34' 37' 64' Goal Erling Haaland
 • Antony Goal 56'
 • Anthony Martial Goal 84' 90'

Manchester heeft zijn fenomeen. Haaland is in derby tegen United betrokken bij vijf goals, De Bruyne plaagt hattrickheld

Premier LeagueEen voet in vijf goals. Alle headlines voor hattrickheld Erling Haaland, ook goed voor twee assists. Veel lof voor youngster Phil Foden, ook maker van drie doelpunten. En tussenin gaf Kevin De Bruyne ook twee assists. De vijf offensieve krachten van Man City, met ook nog Bernardo en Grealish in verdienstelijke rollen, speelden stadsrivaal Man United helemaal zoek. Tennisscore (6-3). Een kampioen demonstreerde. Een topclub in verval incasseerde de zoveelste vernedering. What’s the story, morning glory? De Bruyne die Haaland plaagt, misschien?

10 reacties

 • mathias schelstraete

  2 maanden geleden
  Walter, misschien bent u wat ouder, en beseft u nog niet dat zaken die u beweert kunnen gecontroleerd worden door iets dat "internet" heet. Haaland heeft op 23 wedstrijden met Noorwegen 21 goals gescoord. Inderdaad, 22 jaar, en al 21 interland goals.
 • Mathias Desanghere

  2 maanden geleden
  Walter de vuyst, haaland heeft 5 doelpunten in 6 wedstrijden deze jaargang voor Noorwegen. Niet slecht toch
 • Walter De Vuyst

  2 maanden geleden
  Haaland is dan wel uitstekend bezig bij MCI dank zij fantastische aangevers maar bij de Noorse nationale ploeg waar hijzelf de kansen moet creeren raakt hij amper tot scoren .
 • jellis meeus

  2 maanden geleden
  Als ge 1 biljoen spend op 3 jaar verwacht ge dit wel en financial fair play die is ver zoek als Liverpool supporter moet ik zeggen da ik zowizo kan genieten van hoe ze spelen maar een eerlijke strijd is het niet als je ziet wat psg en city mag uitgeven…. En de cl die winnen ze niet zelfs niet met al het geld dat ze spenderen
 • Nathalie Laporte

  2 maanden geleden
  Typisch voor een competitie waar verdedigen bijzaak is.. zet Kdb en haaland pakweg in Italië en het zou een pak minder zijn
 1. “Heel triest en ongemakkelijk om naar te kijken”: uitgefloten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond
  Nations League
  2

  “Heel triest en ongemakke­lijk om naar te kijken”: uitgeflo­ten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond

  Nog wat zwaarder onder vuur. Harry Maguire speelde gisteravond op Wembley zijn 48ste interland, maar in Engeland beginnen media en fans zich steeds luider af te vragen of hij straks op het WK wel zijn 50ste interland moet spelen. De 29-jarige verdediger van Manchester United, door Ten Hag bij Man United al naar de bank verwezen, ging in de fout bij de eerste twee goals van Duitsland. De Engelsen maakten die achterstand helemaal goed (3-2), om Duitsland finaal nog zien gelijk te maken: 3-3.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.