AFP
Volledig scherm
© AFP
Manchester City MCI
1
EINDE
0
Chelsea CHE
 • 70' Goal Kevin De Bruyne

Man City wint topper van Chelsea, wederom met dank aan matchwinnaar Kevin De Bruyne: “Lukaku verspeelde te veel ballen zonder druk”

Premier LeagueDe aanvoerder van Manchester City gooide kushandjes naar vrouw en kinderen. Zijn vriend Romelu Lukaku staarde in het ijle. Kevin De Bruyne besliste Manchester City-Chelsea zoals hij Manchester City-Chelsea wel eens vaker heeft beslist. De beste Belg in de Premier League blijft hij. De beste ploeg is City, met grote voorsprong. “Lukaku verspeelde veel ballen zonder druk”, zei Thomas Tuchel. 

53 reacties

 • Laurent Vanempten

  4 maanden geleden
  Onze "top"spits is weer de "flop"spits. Zijn trainer zegt bijna onomwonden dat hij het basisvoetbal van een spits niet beheerst. Op naar Italie of Duitsland volgend seizoen. De top in Engeland is te hoog gegrepen. Inleveren of bankzitten Romelu; dat zijn de opties.
 • Rudy Claes

  4 maanden geleden
  Bluven trainen Rommelu !
 • Stefaan Remy

  4 maanden geleden
  De Beste Belgische voetballer die we tot op heden al hebben gehad...
 • alfons moons

  4 maanden geleden
  Bij Inter werd hij uitgespeeld op de counter en dat ging heel goed. Nu moet hij meevoetballen en laat dat nu juist zijn wat hij niet kan ! Hypocriet eerste klas !
 • WILFRIED DESLYPERE

  4 maanden geleden
  Zo zie je dat onze sportjournalisten of toch een deel ervan er niets van kennen want niemand anders verdiende de beste speler te zijn in het buitenland dan Kevin de Bruyne, Lukaku, laat me niet lachen of ja met de sukkels die hem zo ophemelen verheven.
 1. OVERZICHT. Comeback Eden Hazard, Manchester City lijdt puntenverlies, ontknoping nadert in Italië: hoe staat het in de andere Europese competities?
  Buitenlands Voetbal
  3

  OVERZICHT. Comeback Eden Hazard, Manchester City lijdt puntenver­lies, ontknoping nadert in Italië: hoe staat het in de andere Europese competi­ties?

  In de Premier League leed Manchester City duur puntenverlies, terwijl in Italië stadsrivalen AC Milan en Inter elkaar geen misstap gunnen. In de Bundesliga, de Ligue 1 en de Eredivisie zetten Bayern München, PSG en Ajax hun hegemonie verder, in La Liga kroonden Thibaut Courtois en Eden Hazard zich tot kampioen. Een overzicht.