Alan Shearer - Romelu Lukaku - Thierry Henry.
Volledig scherm
Alan Shearer - Romelu Lukaku - Thierry Henry. © AP/Reuters

Lukaku staat in top 20 van topschutters aller tijden in Premier League: wie scoorde nog vaker in Engelse eerste klasse?

Premier LeagueRomelu Lukaku was gisteren goed voor twee treffers op het veld van Crystal Palace (1-3). Daarmee kwam de Rode Duivel de top 20 binnen van topschutters aller tijden in de Premier League (opgericht in 1992). ‘Big Rom’ zit nu aan 111 PL-doelpunten. Wie maakte nog meer goals in de Engelse eerste klasse? 

21 reacties

 • Wouter Van de Walle

  2 jaar geleden
  Topper! Wat de Bruggelingen ook maar blijven beweren
 • Jean-Claude Dominguez

  2 jaar geleden
  Staf Marien, de cijfers zijn wat ze zijn. Het doet soms pijn aan de ogen als je hem een bal ziet controleren. Dus nee, ik moet hem niet. Maar ieder heeft recht op zijn mening natuurlijk, of niet ?
 • christophe laporte

  2 jaar geleden
  Ik ben geen fan van Lukaku...niet het type speler waar ik van hou maar de cijfers zijn er wel. Een prutser maakt zoveel goals niet.
 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  Maakte in clubverband wel al 184 doelpunten in 403 wedstrijden. Op 10 jaar. Daar komen dan nog deze van de nationale ploeg bij en topschutter aller tijden van de nationale ploeg op zijn 24. Hij was ook de jongste buitenlander die de kaap van 100 goals haalde in de Premier League.
 • Fonz Ooms

  2 jaar geleden
  Geweldige spits en die zou in de nationale ploeg nog meer scoren als daar een minder egoïstische dribbelt op links zou lopen, maar een wingerd die het spel sneller naar voor laat gaan. Proficiat big Rom.
 1. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”
 2. “De Bruyne boekt sneller vooruitgang dan we dachten": Guardiola hoopt op Rode Duivel tegen PSG
  Premier League
  1

  “De Bruyne boekt sneller vooruit­gang dan we dachten": Guardiola hoopt op Rode Duivel tegen PSG

  Raakt Kevin De Bruyne fit? Dat is de hamvraag voor de halve finale van de Champions League van volgende week woensdag tussen Manchester City en Paris Saint-Germain. Nadat eerder deze week uit een scan al bleek dat er geen bijkomende structurele schade aan de enkel is, leven de ‘Citizens’ op hoop. Guardiola, gisteravond na de 1-2 bij Aston Villa: “Kevin voelt zich al stukken beter.”