Lukaku ontketent storm met uitspraken over situatie bij Chelsea en ‘oude liefde’ Inter: slechte timing zet het kot meteen in brand

Premier LeagueHet interview aan Sky Italia was niet zijn slimste zet. Romelu Lukaku heeft laten verstaan dat hij niet content is bij Chelsea. Het interview vond plaats voor Tuchel hem weer kansen gaf, maar ondertussen is de wereldpers wél op zijn woorden gesprongen. Chelsea-coach Tuchel kreeg  een spervuur aan vragen over Lukaku: “Het is makkelijk om de woorden uit context te halen.” Lukaku heeft overigens geen enkele intentie om Chelsea te verlaten, maar met de fans zal hij brokken moeten lijmen. Slechte timing. 

54 reacties

 • Marjan Frankie

  1 jaar geleden
  gewoon stoppen met voetballen moet hij doen
 • Lema Hosme

  1 jaar geleden
  Als de Chelsea fans hem ook in hun hart sluiten en hem laten zien hoe fijn de Premier League kan zijn, kan het Inter van de troon stoten in de ervaringenlijst. Voorlopig is Inter het beste geweest voor hem, Chelsea kan zeker ook nog. Volgend seizoen
 • Bram Mahieu

  1 jaar geleden
  Kijk normaal reageer ik hier niet op maar ben het echt beu dat iedereen lukaku zo afbreekt wees eens trots dat deze grote mijnheer ons land zo vertegenwoordigd jullie zouden moeten trots zijn dat een van de wereld beste spitsen van belgië komt en dat hij voor het geld koos is dikke zever iedereen die ooit heeft gekeken naar zijn programma op één weet dat zijn grote liefde daar ligt mensen hebben zo rap hun oordeel laat deze jongen tog eens gerust !
 • glenn wouters

  1 jaar geleden
  Dus als je eerlijk en op een diplomatische manier je mening zegt is het ook niet goed. Goede voetballer die zeker zijn plaats verdient. Maar ik neem aan dat de personen die hier zeggen dat hij moet zwijgen op hun werk ook niet tegen de mening van hun baas durven ingaan, al id hun eigen mening totaal verschillend. Dat zijn pas watjes !
 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  Zet hem maar eens enkele wedstrijden op de bank misschien kan hij dan eens nadenken over wat hij hij eigenlijk wil. Spelen daar wordt hij wel rijkelijk voor betaald of mokken als een klein kind. Denk echt dat hij onmisbaar is!