Romelu Lukaku viert de 0-2 met zijn ploegmaats.
Volledig scherm
Romelu Lukaku viert de 0-2 met zijn ploegmaats. © Photo News
Tottenham Hotspur TOT
0
EINDE
3
Chelsea CHE
 • Thiago Silva Goal 49'
 • N'Golo Kanté Goal 57'
 • Antonio Rüdiger Goal 90'+2'

Lukaku komt niet tot scoren in Londense derby, maar Chelsea wint wel bij Tottenham

Premier LeagueBig Rom was een voetnoot in de zege van Chelsea op Tottenham, maar één tactische switch van Thomas Tuchel en wat geluk deden een topper in Londen kantelen.

6 reacties

 • Ronny Popelier

  3 maanden geleden
  Enkele lezen enkel de titel, Romelu kwam niet tot scoren. En zonder de wedstrijd te hebben gezien, is, slechte wedstrijd van Romelu. Terwijl hij drie a vier kansen pan klaar legde voor zijn medespelers. Ook dit is voetbal, als zijn ploegmaats deze open kansen missen, dit hebben ze dan ook weer niet gezien. Romelu doet exact wat van hem verwacht word. Scoren en laten scoren., dit zijn de top spitsen net als Romelu Lukaku.
 • Miguel Verstraete

  3 maanden geleden
  Wie het spelletje kent zag dat hij echt wel goed speelde, ondanks het feit dat de aanvoerlijnen grondig afgesneden werden door de Spurs-verdediging. Eenmaal werd hij niet aangespeeld terwijl hij compleet vrij stond, én hij gaf drie voorzetten waarvan er zeker twee met gemak een assist konden zijn indien ze wél goed afgewerkt werden. Ze geven het hier niet graag toe, maar Romelu creëerde onzelfzuchtig meermaals kansen voor zijn maats. Ook zonder zélf te te scoren maakt hij vaak het verschil.
 • Erwin Van Roy

  3 maanden geleden
  Tja nick verheyen het is en blijft een ploegsport. Maar ik kan ook Topmatchen opnoemen waarin hij wel scoorde. Maar dan horen we u niet dus mss beter om nu ook geen commentaar te komen geven.
 • RENE KEEGAN

  3 maanden geleden
  2e keer tegen betere ploeg ginder (liverpool & spurs) en...
 • nick verheyen

  3 maanden geleden
  Weer een topmatch waar hij niet in scoort erbij, tegen de kelderploegen zal hij wel weer fenomenaal zijn voor zijn horde believers