AFP
Volledig scherm
© AFP

Lukaku fluit zijn agent terug na ophefmakende uitspraken: “Ik zal nooit iemand voor mij laten spreken”

Premier LeagueRuis die ze bij Chelsea kunnen missen. Net nu Romelu Lukaku (29) weer opleeft, laat zijn agent, Federico Pastorello, van zich horen. “Ik ga niet dieper ingaan op technische keuzes, maar het is duidelijk dat er een probleem was”, zegt die in ‘La Repubblica’. Lukaku zelf laat op Instagram blijken ‘not amused’ te zijn met de uitspraken van zijn makelaar.

20 reacties

 • Youssef Graidia

  2 weken geleden
  Volgens de cijfers is Romelu Lukaku alvast topschutter van zijn ploeg en dan ook nog eens met minder speeltijd dan die andere topvoetballer Kai Havertz. Van mij mag hij gerust blijven spelen
 • Johan Aerts

  2 weken geleden
  De romelu is nen topper. Punt
 • PETER VANDAELE

  2 weken geleden
  Kan heel goed met vingertje wijzen waar de bal moet naartoe worden gespeeld, helaas de verdediging weet dit dan ook en er is geen verrassingseffect. Maar met de vingertjes naar boven wijzen en heel de verdediging begint te flippen.
 • Désirée Timmermans

  2 weken geleden
  Een voetballer die succes heeft bij een club en er op handen wordt gedragen kan best blijven waar hij is.
 • francois dierickx

  2 weken geleden
  Er is geen plek meer voor hem , uitgespeeld finito
 1. Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinliefhebber”
  Premier League
  17

  Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinlief­heb­ber”

  Drie keer met links - zijn zogezegd mindere voet. Hattrick in 18 minuten. En er waren slechts 24 minuten gespeeld op Molineux, de derde snelste drieklapper ooit sinds een Premier League-match is gestart. De Wolven opgegeten door De Bruyne. In de Engelse media doen ze er nog wat superlatieven bij in het al veel pagina’s tellende lofboek van de Rode Duivel. “De Bruyne in je ploeg hebben, is alsof je met drie voetballers meer speelt.”