Alderweireld en Lloris verbouwereerd na de schlemielige 2-1.
Volledig scherm
Alderweireld en Lloris verbouwereerd na de schlemielige 2-1. © Photo News
2
EINDE
1
 • Roberto Firmino 16'
 • Toby Alderweireld 90'
 • Lucas Moura 70'

Liverpool komt goed weg: Alderweireld zorgt met ongelukkige own-goal nog voor zege ‘Reds’ in slot

Premier LeagueLiverpool slaakt een zucht van opluchting. Tegen Tottenham leek het na de 1-1 van Lucas puntenverlies te gaan leiden in de tweestrijd om de titel met Man City, tot Toby Alderweireld in minuut 90 de bal schlemielig in eigen doel zag rollen. De ‘Reds’ tellen opnieuw 2 punten meer dan Man City, dat een match minder gespeeld heeft.

 1. Manchester City rouwt om gewezen jeugdspeler Jeremy Wisten (17), Kompany: “Dit is verschrikkelijk”
  Premier League

  Manchester City rouwt om gewezen jeugdspe­ler Jeremy Wisten (17), Kompany: “Dit is verschrik­ke­lijk”

  Manchester City meldt het overlijden van de 17-jarige Jeremy Wisten, een verdediger die sinds 2016 voor de club speelde maar die recent te horen kreeg dat hij niet langer mocht blijven. Volgens sommige bronnen stapte de jongen na die zware teleurstelling zelf uit het leven. Ook Vincent Kompany reageerde via Twitter: “Dit is verschrikkelijk nieuws, RIP Jeremy.”
 2. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”
 1. Serneels over België-Zwitserland: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”
  Play

  Serneels over Bel­gië-Zwitser­land: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”

 2. Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper
  Play

  Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper