Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
1
  • Andrew Robertson 34'
  • Jay Rodriguez 69'

Liverpool geraakt in eigen huis niet voorbij Burnley, Origi komt niet van de bank

Premier LeagueLandskampioen Liverpool is in eigen huis niet voorbij Burnley geraakt. De Reds kwamen op voorsprong via Andy Robertson en domineerden de hele partij, maar slikten 20 minuten voor tijd de gelijkmaker. Liverpool kwam in de slotfase zelfs nog goed weg met een bal op de lat. Het bleef 1-1, het puntenrecord ligt wel nog steeds binnen de mogelijkheden voor de mannen van Jürgen Klopp. Divock Origi kwam niet van de bank.

  1. Harry Maguire pleit onschuldig na vechtpartij en veroordeling: “Dacht dat ik ontvoerd werd en vreesde voor mijn leven”
    Premier League

    Harry Maguire pleit onschuldig na vechtpar­tij en veroorde­ling: “Dacht dat ik ontvoerd werd en vreesde voor mijn leven”

    Een week na zijn arrestatie op het Griekse eiland Mykonos heeft Harry Maguire voor het eerst gereageerd op de feiten bij de BBC. De kapitein van Manchester United werd schuldig bevonden aan mishandeling, verzet tegen arrestatie en poging tot omkoping, maar zelf vindt hij dat hij recht in zijn schoenen staat. “Ik heb niets verkeerd gedaan en moet me bij niemand verontschuldigen.”