REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Liverpool LIV
2
EINDE
0
Leicester City LEI
 • 34' 87' Goal Diogo Jota

Leicester-coach Rodgers zet Tielemans zondag tegen West Ham normaal gezien weer in de basis: “Ik weet dat ik nog op hem kan rekenen”

Premier LeagueNa de wake-up call de rehabilitatie. Youri Tielemans wordt zondag bij Leicester weer in de basis verwacht, tegen West Ham. Donderdag zette coach Brendan Rodgers hem op de bank, na een mindere reeks. “Het ligt niet alleen aan hem”, zegt Rodgers. “Als team hebben we de voorbije maand niet consistent gepresteerd. Youri is niet minder professioneel geworden. En zijn attitude is nog altijd top. Maar zijn prestaties waren minder.”

23 reacties

 • Karel Bellen

  8 maanden geleden
  Is Thielemans niet wat een overroepen speler en is hij toch niet zo goed als men zegt en denkt. Hij moet het niet te hoog gaan zoeken want dan zal hij niet meer aan spelen toe komen.
 • Albert de Lovendeghem

  8 maanden geleden
  Rodgers voelt de bui al hangen en draait vlug bij. Niet Tielemans wordt in vraag gesteld, wél de trainer. De ploeg draait niet meer en dat ligt niet aan Youri. Leicester wil verdienen aan een transfer van hun beste speler dus hoort hij op het veld te staan. De stap hogerop is géén probleem voor een speler als Youri, hij behoort bijna elke week tot de beste middenvelders.
 • Marcus Camps

  8 maanden geleden
  Als ze deftig willen cashen is het toch niet echt aangewezen om hem op de bank te stationeren.
 • nico baelde

  8 maanden geleden
  Thielemans is een overroepen speler die, van het moment dat hij zich belangrijk voelt te nonchalant begint te spelen en zich nooit 100% kan focussen gedurende de match. Hij heeft altijd wel een moment waarvan men denkt oei, was dit nu nodig. Onmiskenbaar veel talent, maar te veel terend op dat talent. CDK kun je niet met Thielemans vergelijken, niet qua positie maar zeker is dat CDK wil bijleren.
 • Gorissen Marcel

  8 maanden geleden
  CDK kan niets doen in leicester. Komt nog niet aan de enkel van Youri. Dat wil al iets zeggen.
 1. Gezien? Tottenham-aanvaller Richarlison daagt tegenstand uit door te jongleren, en wordt prompt omver gemaaid
  Play
  Premier League
  4

  Gezien? Tottenham-aanvaller Richarli­son daagt tegenstand uit door te jongleren, en wordt prompt omver gemaaid

  Tottenham-aanvaller Richarlison (25) zal volgende keer wel twee keer nadenken voor hij (tijdens de wedstrijd) besluit wat te gaan jongleren. Het duurde niet lang vooraleer zijn arrogantie bestraft werd met een stevige fout van Nottingham Forrest-speler Brennan Johnson. En ook de Forrest-coach kon de kunstjes van de Braziliaan niet bepaald appreciëren.
 2. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.