Volledig scherm
© Pool via REUTERS
2
EINDE
3
 • Neal Maupay 40'
 • Solly March 90'+5'
 • Marcus Rashford 55'
 • Bruno Fernandes 90'+10'

Leandro Trossard treft het doelhout drie (!) keer in knotsgekke nederlaag tegen Man United, winning goal valt na laatste fluitsignaal

Premier LeagueRechterpaal, linkerpaal, deklat. Een hattrick op het doelhout voor Leandro Trossard. Pech met zijn raketten. Man United zegevierde met heel wat geluk op Brighton: vijf keer ontsnapt door paal of deklat én een penalty na een VAR-interventie net na het laatste fluitsignaal.

 1. Manchester City rouwt om gewezen jeugdspeler Jeremy Wisten (17), Kompany: “Dit is verschrikkelijk”
  Premier League

  Manchester City rouwt om gewezen jeugdspe­ler Jeremy Wisten (17), Kompany: “Dit is verschrik­ke­lijk”

  Manchester City meldt het overlijden van de 17-jarige Jeremy Wisten, een verdediger die sinds 2016 voor de club speelde maar die recent te horen kreeg dat hij niet langer mocht blijven. Volgens sommige bronnen stapte de jongen na die zware teleurstelling zelf uit het leven. Ook Vincent Kompany reageerde via Twitter: “Dit is verschrikkelijk nieuws, RIP Jeremy.”
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 1. Harry Maguire pleit onschuldig na vechtpartij en veroordeling: “Dacht dat ik ontvoerd werd en vreesde voor mijn leven”
  Premier League

  Harry Maguire pleit onschuldig na vechtpar­tij en veroorde­ling: “Dacht dat ik ontvoerd werd en vreesde voor mijn leven”

  Een week na zijn arrestatie op het Griekse eiland Mykonos heeft Harry Maguire voor het eerst gereageerd op de feiten bij de BBC. De kapitein van Manchester United werd schuldig bevonden aan mishandeling, verzet tegen arrestatie en poging tot omkoping, maar zelf vindt hij dat hij recht in zijn schoenen staat. “Ik heb niets verkeerd gedaan en moet me bij niemand verontschuldigen.”