Trossard de gevierde man bij Brighton.
Volledig scherm
Trossard de gevierde man bij Brighton. © AFP

Leandro Trossard opnieuw in topvorm bij Brighton: Rode Duivel scoort knap in zege bij West Ham

Premier LeagueAls er momenteel één Belg in de Premier League - op Kevin De Bruyne na natuurlijk - zijn plaats in de WK-selectie van Roberto Martínez verdient, is het Leandro Trossard wel. Vandaag opnieuw outstanding met Brighton op het veld van West Ham. Een assist voor de penalty die de opener inluidde, zelf auteur van de 0-2 - zijn doelpuntensaldo dit seizoen geopend.

3 reacties

 • jos hemelaers

  3 maanden geleden
  Veel beter dan Hazard
 • Pieter Vandenbergh

  3 maanden geleden
  Trossard is meest onderschatte Belgische speler.
 • Peter Vantroostenberghe

  3 maanden geleden
  super speler
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Gezien? Tottenham-aanvaller Richarlison daagt tegenstand uit door te jongleren, en wordt prompt omver gemaaid
  Play
  Premier League
  4

  Gezien? Tottenham-aanvaller Richarli­son daagt tegenstand uit door te jongleren, en wordt prompt omver gemaaid

  Tottenham-aanvaller Richarlison (25) zal volgende keer wel twee keer nadenken voor hij (tijdens de wedstrijd) besluit wat te gaan jongleren. Het duurde niet lang vooraleer zijn arrogantie bestraft werd met een stevige fout van Nottingham Forrest-speler Brennan Johnson. En ook de Forrest-coach kon de kunstjes van de Braziliaan niet bepaald appreciëren.