Leander Dendoncker.
Volledig scherm
PREMIUM
Leander Dendoncker. © AFP

Leander Dendoncker eindelijk boven water: “Natuurlijk heb ik aan vertrekken gedacht”

Premier LeagueWelpje mag eindelijk mee op jacht. Vijf maanden heeft het gekost, maar Leander Dendoncker (23) lijkt na drie basisplaatsen op rij eindelijk vertrokken bij de Wolves. Zegt hij eerlijk over zijn moeilijke start: “Natuurlijk heb ik aan een vertrek gedacht.” Soms loont geduld.

4 reacties

 • dirk claeys

  3 jaar geleden
  Het is echter maar een speler te Op huurbasis hoor!
 • Phil Duncan

  3 jaar geleden
  Bij de laatste wedstrijden op Match of the day , geen Dendoncker gehoord maar speelde wel mee . Enkel zijn naam gehoord bij een gemiste bal .
 • Roger Deprez

  3 jaar geleden
  Karakter tonen, hij zit in Engeland en niet bij Anderlecht waar hij zonder veel moeite in het elftal stond. Talent in Engeland alleen is niet voldoende.
 • roger reniers

  3 jaar geleden
  Zoals je ziet,toppers bij Anderlecht stellen in Europa niks voor ! Voorbeelden genoeg !
 1. Coach Tuchel bevestigt: Lukaku mist seizoensopener door quarantaine na terugkeer naar grote liefde Chelsea
  PREMIER LEAGUE
  46

  Coach Tuchel bevestigt: Lukaku mist seizoens­ope­ner door quarantai­ne na terugkeer naar grote liefde Chelsea

  Het heeft een beetje langer geduurd dan verwacht, maar Romelu Lukaku (28) heeft zijn toptransfer beet. ‘Big Rom’ trekt na twee jaar Inter terug naar zijn grote liefde Chelsea. De foto’s waren niet van de beste kwaliteit. Het exclusieve video-interview ontbrak. De officiële aankondiging van zijn recordaanwinst had iets ‘old school’. De vraag die sommige Chelsea-supporters zich een hele dag stelden, is door coach Thomas Tuchel nu toch beantwoord: Romelu Lukaku zit nog tot maandag in quarantaine.