Kompany ziet met zoontje in armen hoe Man City onder Guardiola 9 op 9 optekent

Pep Guardiola en de Premier League, voorlopig lijkt het een perfect huwelijk. De Catalaan boekte tegen West Ham zijn derde zege in evenveel wedstrijden. Sterling en Fernandinho zetten de thuisploeg al vroeg op rozen. Daarna vergaten De Bruyne en co de score verder uit te diepen. Uit het niets maakte Antonio er op het uur dan plots 2-1. Na de aansluitingstreffer konden de 'Citizens' hun wil niet meer opleggen, maar de zege kwam niet meer in gevaar. In de slotseconden zorgde Sterling nog voor de definitieve beslissing.

 1. Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinliefhebber”
  Premier League
  17

  Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinlief­heb­ber”

  Drie keer met links - zijn zogezegd mindere voet. Hattrick in 18 minuten. En er waren slechts 24 minuten gespeeld op Molineux, de derde snelste drieklapper ooit sinds een Premier League-match is gestart. De Wolven opgegeten door De Bruyne. In de Engelse media doen ze er nog wat superlatieven bij in het al veel pagina’s tellende lofboek van de Rode Duivel. “De Bruyne in je ploeg hebben, is alsof je met drie voetballers meer speelt.”
 2. Jan Vertonghen zorgt voor controverse in beklijvende Tottenham - Liverpool

  Jan Vertonghen zorgt voor controver­se in beklijven­de Tottenham - Liverpool

  Mignolet en Origi vs Vertonghen, die voor controverse zorgde, en Alderweireld: draw. Pochettino versus Klopp: draw. 1-1. Het resultaat mag dan niet spectaculair zijn, de wedstrijd was dat wel. Liverpool wervelde, net als op Arsenal op de openingsspeeldag, geregeld voor de rust en kwam via een door Milner omgezette penalty op voorsprong. In de tweede helft stelden de Spurs op White Hart Lane enigszins orde op zaken en maakte Rose gelijk. Zo blijven beide ploegen wat hangen in het klassement en zijn ze op achtervolgen aangewezen.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  3

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 3. Lovende woorden voor Fellaini na deze schitterende geste van de Rode Duivel

  Lovende woorden voor Fellaini na deze schitteren­de geste van de Rode Duivel

  Niet alleen Marcus Rashford wierp zichzelf op tot held van de Mancunians door in de 92ste minuut de bevrijdende 0-1 tegen de touwen te jassen voor Manchester United. Ook Maouane Fellaini oogstte lof van heel wat voetbalfans na de partij tegen Hull City. Niet alleen voor zijn verdienstelijke wedstrijd, maar wel omdat hij tijdens de wilde viering van de ultieme treffer oog had voor een hulpeloze dame. Marouane Fellaini stak namelijk een onder supporters bedolven mevrouw een helpende hand toe.