getty
Volledig scherm
© getty

Klopp zet deur op een kier: Origi mag weg bij Liverpool

De bondscoach ziet het graag gebeuren. Divock Origi (22) mag vertrekken bij Liverpool. Na een gesprek heeft trainer Jurgen Klopp de deur op een kier gezet voor een transfer de komende dagen. Wél op één voorwaarde: dat Liverpool een andere backupspits kan vinden.

 1. Klopp selecteerde hem niet, maar zegt toch: "Origi is een spits van topkwaliteit"
  Update

  Klopp selecteer­de hem niet, maar zegt toch: "Origi is een spits van topkwali­teit"

  Het land doet hij niet meer ontploffen. Zo snel hij kwam, zo snel is hij weer vergeten. Divock Origi (22) had het liever anders gezien. Zijn doel is nochtans onveranderd - een wereldspits worden. Alleen heeft zijn trainer de handrem opgetrokken. En hebben anderen hem ingehaald. Tegen Hoffenheim gisteren zat hij niet eens meer in de kern. "Of ik versterking nodig heb? Divock Origi is een spits van topkwaliteit"' zei Jurgen Klopp. Toch selecteert hij hem niet.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).