Kevin De Bruyne met zijn prestigieuze trofee.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne met zijn prestigieuze trofee. © PFA

Kevin De Bruyne wint prestigieuze PFA Player of the Year-trofee in Engeland: "Ik denk dat dit de ultieme bekroning is”

Premier LeagueVijf jaar na Eden Hazard blinkt een tweede Belg met de prestigieuze PFA Player of the Year-trofee, het Engelse equivalent van de Profvoetballer van het Jaar. De collega-profvoetballers kozen Kevin De Bruyne (29) als de beste speler van 2019-2020. Terechte winnaar.

 1. Net nu hij weer vertrokken was bij Tottenham: Alderweireld wellicht weken out
  Premier League

  Net nu hij weer vertrokken was bij Tottenham: Alderwei­reld wellicht weken out

  Een scheurtje in de liesstreek wellicht. Scans moeten de eerste diagnose bevestigen, maar de medische staf van Tottenham heeft weinig hoop. De trainer evenmin. Toby Alderweireld staat naar alle waarschijnlijkheid meerdere weken aan de kant. “Eentje voor de lange termijn”, zei José Mourinho meteen. Optimisme is er niet. Elke kwetsuur komt ongelegen, maar nog meer bij Alderweireld. Net nu hij weer vertrokken was bij Tottenham, rolt hij de dobbelsteen opnieuw en mag hij weer naar start. De voorbije weken was hij opnieuw naar zijn topniveau gegroeid. Samengevat in zijn prestatie tegen Man City, tot hij geblesseerd moest gaan zitten in het slot. “Een vermoeidheidsblessure”, aldus zijn trainer. Naast Dier was Alderweireld een van de bouwstenen in de stabiele defensie van Spurs. In de eerste weken was de Duivel nochtans bankzitter in de belangrijke matchen, maar hij knokte zich opnieuw in de gratie. Kop naar beneden en hard werken. Opgeven doet hij niet snel.
 1. Sterke Tielemans met Leicester op kop in Premier League, Spurs gedeeld tweede na 150ste van Kane
  Premier League

  Sterke Tielemans met Leicester op kop in Premier League, Spurs gedeeld tweede na 150ste van Kane

  Trefzekere topspitsen. Dankzij winners van Harry Kane en Jamie Vardy flirten Tottenham en Leicester met de koppositie in de Premier League. Kane kopte de Spurs in minuut 88 naar de winst bij promovendus West Bromwich, Leicester had genoeg aan een penaltygoal van Vardy om de Wolves te kloppen. Dankzij de draw in City - Liverpool gaat Leicester op kop, Tottenham en Liverpool tellen een puntje minder.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"
  Play
  Voetbal

  Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"

 2. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort