Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Kevin De Bruyne waarschuwde voor blessures en valt nu zelf uit: hoe dit seizoen een ‘survival of the fittest’ is

Premier LeagueNiet voor het eerst, niet voor het laatst. De hamstring van Kevin De Bruyne (29) speelt op. Hij staat vier tot zes weken aan de kant met een scheurtje, maar als een risicopatiënt beschouwen ze hem niet. Het is immers het seizoen van de hamstrings. Survival of the fittest.

3 reacties

 • Gunter Borre

  1 maand geleden
  Hij is eigenlijk nog te weinig betaald.. hij is voor Manchester City even belangrijk als Messi voor Barcelona of Ronaldo voor Juventus. Messi en Ronaldo hebben vorig ( incl titels) + ook publiciteit meer dan 100 miljoen euro vergaard. ( d.i. 5 x het bedrag van Kevin De Bruyne). En wat te denken van Eden Hazard dan bij Madrid ? Best betaalde speler met.. 31 miljoen euro per jaar ? Alles is kwestie van vraag en aanbod en Kevin De Bruyne behoort tot de top 5 van de wereld.
 • mat waber

  1 maand geleden
  Een bleiter zeggen we hier.... Was een van de eerste die klaagde... maar wel miljoenen meer wil verdienen op zijn al zeer riante miljoenen salaris.... Staat in geen verhouding...
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Voor alle duidelijkheid, "survival of the fittest", heeft niets te maken met die het fitste is, maar met die zich het beste aanpast aan de gewijzigde omstandigheden. To fit : passen, aanpassen ....
 1. Recordaantal van 40 coronagevallen in de Premier League bij laatste testronde
  Premier League

  Recordaan­tal van 40 coronage­val­len in de Premier League bij laatste testronde

  De Premier League had vandaag geen goed nieuws te melden van het coronafront. Tussen 28 december en 3 januari testten liefst veertig spelers of stafleden in de Premier League positief op het coronavirus. Het vorige record, bij de vorige testronde tussen 21 en 28 december, bedroeg 18 besmettingen. De Premier League koos ervoor nadien de spelers en stafleden elk twee maal per week te testen.
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart