Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne. © AFP

Kevin De Bruyne uit quarantaine, Guardiola: “Hij heeft nog even tijd nodig om weer fit te worden”

Premier LeagueGoed nieuws omtrent Kevin De Bruyne. De Rode Duivel heeft volgens Pep Guardiola zijn quarantaineperiode beëindigd. De Bruyne kwam met een coronabesmetting terug uit de interlandbreak en miste de voorbije drie wedstrijden bij de Engelse kampioen. 

0 reacties

 1. Twee assists van De Bruyne, een goal van Haaland en een smerige karatetrap: Man City pakt Wolves simpel in (0-3)
  Buitenlands voetbal
  5

  Twee assists van De Bruyne, een goal van Haaland en een smerige karatetrap: Man City pakt Wolves simpel in (0-3)

  De eerste van het seizoen van zijn duurste aanwinst aller tijden. De veertiende in tien wedstrijden voor zijn meest efficiënte aankoop tot nu toe. Wolverhampton was de match van Jack Grealish, doelpuntenmaker en slachtoffer van een smerige karatetrap, en die van de monsterlijke Erling Haaland. Tussen die twee speelde ook Kevin De Bruyne zijn rol met twee assists. Smooth operator bij de Engelse kampioen.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.