De Bruyne en Salah.
Volledig scherm
De Bruyne en Salah. © AP

Kevin De Bruyne strandt op tweede plaats in PFA Player of the Year: Mo Salah wint meest prestigieuze individuele prijs in Premier League

Premier LeagueGeen unieke hattrick voor Kevin De Bruyne. De meest prestigieuze individuele prijs in Engeland, de PFA Player of the Year, gaat naar Liverpool-aanvaller Mo Salah. Co-topschutter en beste aangever in de Premier League. De Egyptenaar kaapte dit seizoen twee van de drie individuele prijzen weg.

9 reacties

 • Kees Simons

  2 maanden geleden
  Ik ben het met van Gaal eens, KdB is gewoon veel beter, maar de "spitsen" vallen nu eenmaal altijd eerder in de prijzen. Ik wed dat Liverpool MS zo zou willen ruilen tegen KdB.
 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  U denkt dat het een veiling is Wilfried Vanden Berg ? En dat Manchester city er minder geld voor over had dan Liverpool of zo ? Belgen lezen in hun krant en zien op tv ieder geslaagd balcontact van Kevin de Bruine tot Bijbelse proporties opgeblazen worden , denkt u dat dat in het buitenland ook zo is ? 100 meter over welke willekeurige grens dan ook heen vind men KdB gewoon een hele goede voetballer , niet meer maar ook niet minder
 • Piet Janssen

  2 maanden geleden
  Heb het reeds eerder gezegd, KdB is te vaak onzichtbaar en niet bepalend genoeg op de belangrijkste momenten. Goede voetballer hoor maar geen winnaars mentaliteit.
 • Peter Berg

  2 maanden geleden
  Meer doelpunten maar hoeveel penalty's ? Tel bij De Bruyne de pre-assists bij en steekt er met kop en schouders bovenuit.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 maanden geleden
  Dit heeft met geld te maken . Niks anders . De Bruyne is de beste die er voetbalt , dat heeft hij meermaals bewezen .