Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne. © EPA

Kevin De Bruyne nog niet helemaal de oude: “Soms voel ik na een paar sprintjes dat ik Covid heb gehad”

Premier LeagueOverdrijven hoeft niet. Twee goals in een match betekenen niet dat Kevin De Bruyne (30) helemaal weer de ouwe is, na zijn Covid-besmetting. Een Rode Duivel praat over het leven in een glazen kooi tijdens zijn quarantaine, rotzooi op Netflix, een zeurende enkel en de impact van corona op zijn lichaam.

0 reacties

 1. Guardiola en Klopp strijden de komende weken voor haast dezelfde prijzen. Is Man City-Liverpool de nieuwe Clásico?
  Premier League
  2

  Guardiola en Klopp strijden de komende weken voor haast dezelfde prijzen. Is Man Ci­ty-Liverpool de nieuwe Clásico?

  “A pain in the ass, all of the time.” De manier waarop Pep Guardiola zijn voornaamste rivaal omschrijft, laat weinig tot de verbeelding over. Engeland verlekkert zich op een epische tweestrijd tussen Man City en Liverpool op alle fronten. Een analyse van de groeiende rivaliteit tussen twee clubs, met een fles in de hoofdrol. Wiens succes wordt straks als mislukking gecast?
 2. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”