De Bruyne met Cancelo aan het feest na de 1-5 van Man City woensdag bij Wolverhampton.
Volledig scherm
De Bruyne met Cancelo aan het feest na de 1-5 van Man City woensdag bij Wolverhampton. © AP

Kevin De Bruyne maakt weer kans op Player of the Season-award, Ronaldo en Mané doen dat zowaar niet

Premier LeagueKevin De Bruyne is één van acht genomineerden voor de Premier League Player of the Season award. De middenvelder van Manchester City kan de trofee een tweede keer winnen. Twee jaar geleden kwam hij in de poll bij de fans, een expertenpanel en de twintig clubkapiteins, als winnaar uit de bus. Vincent Kompany (2012) en Eden Hazard (2015) zijn de andere Belgen op de erelijst.

0 reacties

 1. OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectaculaire ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competities?
  Buitenlands Voetbal
  3

  OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectacu­lai­re ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competi­ties?

  De teerling is geworpen in het voetbalseizoen 2021-2022. Manchester City pakte na een epische titelstrijd met Liverpool de titel in de Premier League. De Citizens met Kevin De Bruyne in de basis draaiden een 0-2-achterstand tegen Aston Villa om in een 3-2-zege en mochten aan het titelfeest beginnen. In Italië heeft AC Milan zich na elf jaar zonder ‘Scudetto’ opnieuw tot kampioen gekroond in de Serie A. Een overzicht.
 2. Lukaku pas erg late Chelsea-invaller in zege bij Norwich op dag dat club op haar grondvesten davert
  Premier League

  Lukaku pas erg late Chel­sea-invaller in zege bij Norwich op dag dat club op haar grondves­ten davert

  Het is een situatie waarin hij zelden heeft gezeten. Romelu Lukaku (28) bleef zaterdag op Burnley 90 minuten op de bank en daar kwam vanavond tegen Norwich amper verandering in. Invaller in minuut 86, bij een 1-2-stand. Kai Havertz zorgde met een heerlijke goal nog voor zekerheid, in een match die in de schaduw stond van de eerdere ontwikkelingen rond Chelsea waarbij de club in beslag werd genomen door de Engelse overheid.