Triomferend in het Bernabéu na zijn omgezette penalty in de achtste finales van de Champions League.
Volledig scherm
Triomferend in het Bernabéu na zijn omgezette penalty in de achtste finales van de Champions League. © Photo News

Kevin De Bruyne krijgt een mooie Engelse erkenning en die dankt hij aan zijn nieuwe rol: “Beste versie van mezelf”

Premier League‘PFA Player of the Year’, Engelands meest prestigieuze individuele prijs, is Kevin De Bruyne (nog?) niet. Maar de trofee van beste speler van het jaar voor ‘The Athletic’, een Engelse betaalwebsite rond sport die sinds deze zomer actief is, is wel de zijne. Natuurlijk stelt dat weinig voor, en al helemaal niet na de aankondiging dat zijn Michèle zwanger is van hun eerste dochtertje, maar het zegt wel veel over hoe er in Engeland gekeken wordt naar onze assistkoning.

3 reacties

 • Gregoor Vogels

  1 jaar geleden
  Hopelijk zal de wereld na de coronacrisis veranderen. Rechtvaardiger, ethischer. Sport is maar een tijdverdrijvende bijzaak die de wereld niet verbetert. Balstampen mag niet belangrijker worden dan bv bejaarden helpen, kinderen onderwijzen, orde handhaven, straatvegen... Je moet al kleingeestig zijn om thans hevige fan te zijn van een voetbalclub (steeds wisselende spelers...).
 • An Peeters

  1 jaar geleden
  wordt het ook eens niet tijd dat deze grootverdieners correcter belastingen betalen? Men kapt op politiekers, maar deze voetballers verdienen pakken meer en werken geen 40 u per week. Kevin De Bruyne betaalt 835 euro belastingen op een loon van enkele honderduizenden ! Brood en spelen,meer meerwaarde heeft voetbal niet
 • stephane moreels

  1 jaar geleden
  KDV ziet gewoon wat andere voetballers niet zien