RV (Twitter Kevin De Bruyne)
Volledig scherm
© RV (Twitter Kevin De Bruyne)

Kevin De Bruyne bestbetaalde Belg ooit: gegarandeerd 300.000 euro per week over zes jaar (en met deze premies kan dat bedrag nog gevoelig oplopen)

Premier LeagueDe handtekeningen staan er nu ook officieel. Kevin De Bruyne (26) heeft bij Manchester City loon naar werken gekregen: een contract dat hem tot 2023 inclusief tekengeld en portretrechten gegarandeerd 300.000 euro per week oplevert. De Rode Duivel komt daarmee niet eens bij de tien bestbetaalde spelers, maar dat weerhield hem niet met de glimlach bij te tekenen. Hij is gelukkig in het leven, gelukkig in het voetbal, gelukkig in Manchester. De Bruyne en zijn gezin hebben er rust gevonden. Hij is voorlopig de bestbetaalde Belg ooit. "Home is where I'll stay. Ik blijf waar ik thuis ben. Ik voel me goed hier."

105 reacties

 • Ben Kabas

  5 jaar geleden
  Maar het plebs blijft wel gretig verder supporteren en zich vergapen aan al die naast hun schoenen lopende cultvedetten.
 • René Schoeters

  5 jaar geleden
  Wat heeft deze berichtgeving nog te maken met voetbal, wij zeggen toch ook niet hoeveel we verdienen, hoe is dit ooit zover gekomen. Hebben we ooit het loon van Paul Van Himst geweten of van Johan Cruyff?
 • Bert Verhaegen

  5 jaar geleden
  Overdreven die lonen, maar artiesten zoals U2 en co verdienen nog tientallen keren meer. Allemaal door mensen die ervoor willen en kunnen betalen. We houden dit zelf mee in stand.
 • Tony Boelen

  5 jaar geleden
  Die verdient dat niet, hij krijgt dat.
 • Ston Dw

  5 jaar geleden
  Nu mag je nog goed kunnen voetballen maar dit is er echt over , en dan zijn ze in de regering bezig of de gepensioneerden wel wat opslag zouden krijgen of niet , en hoeveel dan ?? 10 euro of zoiets en daar moeten wij maar tevreden mee zijn!!!!!!!
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Haaland voorkomt puntenverlies City, De Bruyne draaft tien minuutjes op
  6

  Haaland voorkomt puntenver­lies City, De Bruyne draaft tien minuutjes op

  Een zuinige zege van Manchester City tegen Crystal Palace, waardoor het de kloof op Arsenal opnieuw (tijdelijk) verkleint tot twee punten. Doelpuntenkanon Erling Haaland zorgde tien minuten voor tijd vanop de stip voor de bevrijdende treffer. De Noor heeft nu, alle competities en toernooien meegerekend, 34 doelpunten voor City gemaakt in 35 duels. Kevin De Bruyne viel een minuutje later in, geen basisplek dus na zijn povere prestatie tegen Newcastle van vorig weekend. Bij Palace speelde Albert Sambi Lokonga 90 minuten mee.
 3. De twee gezichten van Kevin De Bruyne, de rust zelve naast een veld, een snelkookpan erop: “Soms ben ik een kleine klootzak”
  PREMIUM
  12

  De twee gezichten van Kevin De Bruyne, de rust zelve naast een veld, een snelkook­pan erop: “Soms ben ik een kleine klootzak”

  Wie hem uit het dagelijkse leven kent, geeft het hem niet aan. In de handleiding van de voetballer Kevin De Bruyne staan twee gevaarsymbolen. Licht ontvlambaar als je hem de bal afpakt. Explosief als je op zijn tenen trapt. Mikel Arteta, de coach van Arsenal, heeft het mogen voelen, mogen horen. Karakterschets van een topspeler met het vuur in de ogen, het vuur in de voeten. En een meester in het relativeren.