Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © Photo News

Juridische strijd op komst? Lionel Messi laat Barça-bestuur weten dat hij wil vertrekken

La LigaWordt dit dé transfersoap van de eeuw? Barcelona heeft bevestigd dat Lionel Messi (33) de club wil verlaten. Voorzitter Bartomeu heeft de Raad van Bestuur samengeroepen voor een spoedvergadering. Barça wil hun topspeler niet zomaar laten gaan, waardoor er een juridische strijd dreigt los te barsten. 

63 reacties

 • Michael de meyer

  2 jaar geleden
  Altijd een goeie ploeg rond hem had waardoor hij 1 van de grootste is hopelijk zien we nu wat hij echt kan vb engels of duits voetbal waar et harder gaat of spanje
 • Hugo Wouters

  2 jaar geleden
  Messi is een uitzonderlijk getalenteerde voetballer, en tot op vandaag nog steeds de beste speler ter wereld. Zijn balgevoel is uitzonderlijk, zijn korte dribbels idem, en dan zijn afwerkingen. Vrijschoppen nemen alsof zij geprogrammeerd zijn. Maar hij moet ook spelers rondom hebben die zijn spel kunnen meespelen en hem blindelings kunnen aanspelen zoals Iniesta, en dat is er niet meer bij Barça. Messi scoort en laat scoren. Overal welkom maar dat is niet gratis.
 • Elle Devee

  2 jaar geleden
  Als ik Messi was dan zou ik op pensioen gaan. Voor het geld moet hij het niet meer doen hè. Lekker genieten van het leven, je kinderen, hobby's enz....
 • wesley netnem

  2 jaar geleden
  638 goals in 700 wedstrijden voor iemand die niet loopt , dan ben je de beste speler Ooit veel beter dan Pele , Ronaldo , Maradonna ezv ... Messi is van een andere planeet kwa spel inzicht en bal controle ! En niet elke speler moet lopen en werken in een ploeg , ieder heeft zijn taak op het veld ! BV: Rondaldo moet 10x harder werken om hetzelfde niveau te behalen ! Dat is het verschil in Talent !!
 • jan boden

  2 jaar geleden
  Wegens zijn enorme verdiensten voor Barcelona zou het de club sieren als ze zonder juridische strijd zou meewerken aan een overgang. Messi is tenslotte 33 jaar en verdient een eervol afscheid bij 'zijn' club Barça.
 1. Leandro Trossard laat Brighton swingen en duwt Leicester-Belgen nog dieper in de put: doelpunt, halve assist en strafschop afgedwongen
  5

  Leandro Trossard laat Brighton swingen en duwt Leicester-Bel­gen nog dieper in de put: doelpunt, halve assist en strafschop afgedwon­gen

  Een miljoenenbod liep er afgelopen zomer niet binnen bij Brighton & Hove Albion, maar Leandro Trossard (27) blijft zich amuseren aan de Britse kust. De Rode Duivel was een van drijvende krachten achter de zege tegen Leicester City (5-2), dat troosteloos laatste blijft in de Premier League. Zijn vier Duivels maken zich op voor een strijd tegen de degradatie.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.