Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © Photo News

Juridische strijd op komst? Lionel Messi laat Barça-bestuur weten dat hij wil vertrekken

La LigaWordt dit dé transfersoap van de eeuw? Barcelona heeft bevestigd dat Lionel Messi (33) de club wil verlaten. Voorzitter Bartomeu heeft de Raad van Bestuur samengeroepen voor een spoedvergadering. Barça wil hun topspeler niet zomaar laten gaan, waardoor er een juridische strijd dreigt los te barsten. 

63 reacties

 • Michael de Meyer

  1 jaar geleden
  Altijd een goeie ploeg rond hem had waardoor hij 1 van de grootste is hopelijk zien we nu wat hij echt kan vb engels of duits voetbal waar et harder gaat of spanje
 • Hugo Wouters

  1 jaar geleden
  Messi is een uitzonderlijk getalenteerde voetballer, en tot op vandaag nog steeds de beste speler ter wereld. Zijn balgevoel is uitzonderlijk, zijn korte dribbels idem, en dan zijn afwerkingen. Vrijschoppen nemen alsof zij geprogrammeerd zijn. Maar hij moet ook spelers rondom hebben die zijn spel kunnen meespelen en hem blindelings kunnen aanspelen zoals Iniesta, en dat is er niet meer bij Barça. Messi scoort en laat scoren. Overal welkom maar dat is niet gratis.
 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Als ik Messi was dan zou ik op pensioen gaan. Voor het geld moet hij het niet meer doen hè. Lekker genieten van het leven, je kinderen, hobby's enz....
 • wesley netnem

  1 jaar geleden
  638 goals in 700 wedstrijden voor iemand die niet loopt , dan ben je de beste speler Ooit veel beter dan Pele , Ronaldo , Maradonna ezv ... Messi is van een andere planeet kwa spel inzicht en bal controle ! En niet elke speler moet lopen en werken in een ploeg , ieder heeft zijn taak op het veld ! BV: Rondaldo moet 10x harder werken om hetzelfde niveau te behalen ! Dat is het verschil in Talent !!
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Wegens zijn enorme verdiensten voor Barcelona zou het de club sieren als ze zonder juridische strijd zou meewerken aan een overgang. Messi is tenslotte 33 jaar en verdient een eervol afscheid bij 'zijn' club Barça.
 1. FOOTBALL TALK. Depay doet het voor Barcelona - Nipte zege voor United
  Premier League

  FOOTBALL TALK. Depay doet het voor Barcelona - Nipte zege voor United

  Memphis Depay heeft Barcelona naar de overwinning op Getafe geschoten. De Nederlands international maakte na een half uur de 2-1, op aangeven van landgenoot Frenkie de Jong. Daar bleef het bij in Camp Nou. Al na 2 minuten kwam de thuisclub op voorsprong door Sergi Roberto, die scoorde na een voorzet van Jordi Alba en een overstapje van Martin Braithwaite. Het was geen opmaat naar een monsterscore. Een kwartier later schoot Sandro Ramírez de 1-1 binnen. Barcelona is met 7 punten na drie duels nu medekoploper. Real Madrid, Sevilla, Mallorca en Valencia hebben hetzelfde puntentotaal. Atlético Madrid kan op 9 punten komen als het later zondagavond wint van Villarreal.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?