Manchester City Official
Volledig scherm
© Manchester City Official

Jongetje van 11 met hersentumor maakt kennis met gouden hart De Bruyne

Dat Kevin De Bruyne zo'n populaire jongen is bij Manchester City heeft heus niet alleen te maken met zijn puike prestaties op het veld. Hij mag dan wel lustig met goals en assists strooien in het Etihad Stadium, onze Rode Duivel maakt zich ook geliefd door wat hij naast het veld doet. Bijvoorbeeld de droom van een 11-jarig jongetje met een hersentumor in vervulling laten gaan.

 1. De verrassende tweet van City over Hazard die niemand zag aankomen

  De verrassen­de tweet van City over Hazard die niemand zag aankomen

  Dat Eden Hazard graag nieuwe lucht wil opsnuiven, lees en hoor je wel vaker. Real Madrid zou een droom zijn en met Zinedine Zidane als trainer zou het plaatje helemaal af zijn. Klein probleempje, dat transferverbod van de FIFA natuurlijk. En dus liggen er al andere clubs op de loer om de Rode Duivel binnen te halen. Manchester City? Aan financiële slagkracht geen gebrek en onderstaande tweet lijkt werkelijk niks aan de verbeelding over te laten.
 2. Terry schenkt na waanzinnig slot Chelsea vanuit buitenspel nog punt in 98'
  Video

  Terry schenkt na waanzinnig slot Chelsea vanuit buitenspel nog punt in 98'

  Zo weinig er te beleven viel in de eerste helft, zo spektakelrijk was het tweede bedrijf op Stamford Bridge. Het was vechten tegen de slaap totdat Romelu Lukaku en Kevin Mirallas hun duivels ontbonden. 'Big Rom' slalomde zich een weg door de defensie van 'The Blues' wat uiteindelijk een klungelige owngoal van John Terry opleverde. Kevin Mirallas bekroonde zijn derde basisplaats dan weer met een knappe treffer. Thibaut Courtois knipperde even met de ogen en zag meteen dat Chelsea twee minuten nodig had om er 2-2 van te maken. De zucht van opluchting sloeg in de blessuretijd nog om in een van ontgoocheling wanneer Funes Mori de 2-3 binnen prikte, maar vanuit buitenspel maakte John Terry er nog 3-3 van in de 98ste minuut. In Manchester had het City van Kevin De Bruyne dan weer geen kind aan Crystal Palace: 4-0.