Otro
Volledig scherm
© Otro

“Jacht op vrouwelijke sekspartners was een spelletje”: eerste dag rond proces “roofdier” en City-verdediger Benjamin Mendy brengt wrede details aan het licht

Premier LeagueManchester City-verdediger Benjamin Mendy (28) wordt samen met een handlanger beschuldigd van aanranding en verkrachting van in totaal 13 jonge vrouwen. Het proces is gisteren van start gegaan met het pleidooi van de advocaat van de slachtoffers. En dat leidde tot enkele gruwelijke verhalen, inclusief beeldmateriaal van kamers uit ‘The Spinney’, zoals Mendy zijn villa noemde, waar de meisjes naar verluidt verkracht werden. “Niet bewegen, niet bewegen”, zei Mendy, terwijl hij haar verkrachtte met haar armen op de rug geklemd. Mendy riskeert levenslang.

19 reacties

 • Christopher Moltisanti

  2 maanden geleden
  Ook in het Verenigd Koninkrijk ben je bij mijn weten onschuldig tot het tegendeel bewezen is.
 • edmond hermans

  2 maanden geleden
  Als niets iets wordt, wordt iets niets!
 • Rudi Beckers

  2 maanden geleden
  Conner, verbiedt a.u.b. ook alle voetbalclubs ooit in België te spelen als ze zich zo misdragen.
 • eli bosch

  2 maanden geleden
  Als je geld hebt, mag je alles. Achteraf makkelijk gezegd dat die meisjes inderdaad dwaas zijn om mee te gaan. Maar ergens moet je toch weten als je met die soort mee gaat waarom ze je mee vragen. Dat ze in het vervolg een groep escortes afhuren. Toch geld genoeg.
 • Polutnik Ronald

  2 maanden geleden
  En toch word deze soort rijke bekenden niet gestraft of beboet , voorbeelden genoeg ervan .
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.