Trossard bij zijn goal tegen Liverpool.
Volledig scherm
PREMIUM
Trossard bij zijn goal tegen Liverpool. © BHAFC/Paul Hazlewood

INTERVIEW. Leandro Trossard over Genk, Clement en de Duivels: “Ik meet me met de allerbesten. Leuk dat ik tussen die gasten mijn plaats heb”

Premier LeagueZijn golven, zijn pier, zijn strand, zijn krijtrotsen. Brighton inspireert artiesten in hun vak. Charles Dickens, Fatboy Slim, Nick Cave en een krijtkopje. In de humeurige Engelse badstad is Leandro Trossard (26) helemaal opengebloeid. Een interview met een Rode Duivel over Genk, de vorm van ‘concurrent’ Eden Hazard, de Rode Duivels, mentor Philippe Clement en zusterclub Union. “De Ketelaere, daar wordt in Engeland niet over gesproken hoor.”

11 reacties

 • eric debanne

  2 weken geleden
  Goeie speler zonder blabla en geen grote ego zoals sommige rode duivels ...! Verdient zeker zijn selectie boven hazard zelfs ! Maar ja mister Martinez heeft zijn chouchou's eh !
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Hij had allang op de plaats van Hazard moeten spelen maar er is met Martinez een stoor zender.
 • jenny charels

  2 maanden geleden
  Zoals trossard zijn er 13 in een dozijn. Speelt bij een Engelse middenmoter, wat dus niks voorstelt. Heeft surtout een geweldige dunk van zichzelf. Wie mist hem hier,?
 • marc verschaeren

  2 maanden geleden
  De pikorde is nog altijd Vanaken , Trossard en dan de Ketelare ! . Drie meer dan degelijke voetballers .
 • Ilse Verlinden

  2 maanden geleden
  Voor mij moeten ze in Engeland helemaal niet over Charles spreken. Dan blijft hij langer bij ons….
 1. Het interview van minstens 230.000 euro of één basisweekloon voor Lukaku: “Soms heeft Romelu het hart te veel op de tong”
  Play
  PREMIUM
  Premier League
  27

  Het interview van minstens 230.000 euro of één basisweek­loon voor Lukaku: “Soms heeft Romelu het hart te veel op de tong”

  Het bewuste interview kost hem enkele honderdduizenden euro’s boete en een flink geblutst imago. Maar voor de rest: schluss damit. Zand over zes dagen heisa. Chelsea-coach Thomas Tuchel sluit zelfs niet uit dat een ‘ongeduldige’ Romelu Lukaku tegen Tottenham gewoon in de basis staat. Een open trainer schetst in een vraaggesprek van 30 minuten het karakter van zijn speler: “Moet ik een 28-jarige vertellen dat hij in het vervolg beter eerst naar mij komt?”
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.