Haaland kreeg een perfecte 10 op 10 van L'Équipe.
Volledig scherm
Haaland kreeg een perfecte 10 op 10 van L'Équipe. © REUTERS

Historische score in L’Équipe voor Haaland na derby, ex-toppers uit Premier League vol lof: “Hij is meedogenloos”

Premier LeagueDeels mens, deels machine. Zo omschrijft de toonaangevende Franse sportkrant L’Équipe Erling Haaland (22) vandaag. Een Cyborg. De Noor had een rechtstreekse voet in vijf van de zes goals van Man City in de derby tegen Man United en wordt overladen met lof. Een overzicht.

1 reactie

 • AUGUSTIN GHIJSELS

  2 maanden geleden
  Dat Ronaldo, Messi, Iniesta, Ronaldinho, etc nog geen 10 kregen bewijst dat L'Equipe een prutsgazet is.Mbappé staat er natuurlijk wel tussen.En Debruyne heeft ook al wereldmatchen gespeeld maar dat is natuurlijk maar 'un petit Belge'.
 1. Domme kopstoot van Núñez, pareltje van Diaz: Liverpool mist start volledig na nieuwe draw
  Play
  Premier League
  2

  Domme kopstoot van Núñez, pareltje van Diaz: Liverpool mist start volledig na nieuwe draw

  Een op z’n zachtst gezegd opvallend thuisdebuut voor Darwin Núñez bij Liverpool. De spits die deze zomer 75 miljoen euro kostte en Benfica via bonussen zelfs 100 miljoen kan opleveren, kreeg rood na een wel erg domme actie. Núñez vocht een lijf-aan-lijfgevecht uit met Crystal Palace-verdediger Joachim Anderson. Daarbij zorgde de Uruguayaanse aanvaller al een eerste keer voor een beweging met het hoofd richting zijn naaste belager. Niet naar de zin van Anderson, die de ref wees op de beweging en Núñez een duwtje in de rug gaf. Daar kon de Liverpool-spits allesbehalve om lachen: Núñez reageerde met een nieuwe kopstoot - dit keer wel die naam waardig. Anderson zeeg neer naar de grond. Scheidsrechter Paul Tierney kon niet anders dan rood trekken.