REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Het ongeduld rond een spits van 115 miljoen: waarom Chelsea-coach Tuchel blijft geloven in Lukaku

Premier LeagueHet dunne evenwicht tussen geduld en ongeduld. Voor een prijs van 115 miljoen euro verwachten sommige driftige supporters van Chelsea onmiddellijk rendement van Romelu Lukaku. Zijn fletse invalbeurt zaterdag op West Ham (3-2-verlies) zorgde voor frustraties en vragen. Thomas Tuchel nam echter alle schuld op zich. Zie hier de redenen waarom de Chelsea-coach zich geen zorgen maakt over ‘Big Rom’. 

 1. Wat zit er achter de grote verdwijntruc van ‘Big Rom’: alomtegenwoordig op sociale media tijdens revalidatie, nu niet eens meer op Twitter
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal

  Wat zit er achter de grote verdwijn­truc van ‘Big Rom’: alomtegen­woor­dig op sociale media tijdens revalida­tie, nu niet eens meer op Twitter

  Na de storm aan tweets tijdens zijn revalidatie plots de grote verdwijntruc voor zijn comeback als invaller, zondag tegen ex-club Man United. Zoek niet meer naar Rode Duivel @RomeluLukaku9 op Twitter. Zijn account, met bijna drie miljoen volgers, is niet meer. Verwijderd na een laatste teasende boodschap. Wat zit er achter die black-out? En waarom woedt er in Engeland zo’n discussie over voetballers en het gebruik van sociale media?
 2. Romelu Lukaku excuseert zich bij Chelsea-fans: “Ik begrijp jullie woede volledig, aan mij om het vertrouwen te herstellen”
  Play
  Romelu Lukaku
  60

  Romelu Lukaku excuseert zich bij Chel­sea-fans: “Ik begrijp jullie woede volledig, aan mij om het vertrouwen te herstellen”

  “Ik had veel helderder moeten zijn in mijn boodschap.” Na de productieve verzoeningspoging met coach Thomas Tuchel excuseerde Romelu Lukaku, die wel een boete mag verwachten, zich gisteravond ook bij de Chelsea-fans (zie video bovenaan) voor het veelbesproken interview. “Ik begrijp de woede van de fans volledig, het is aan mij om het vertrouwen te herstellen.”