Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters

“Het is duidelijk dat hij in de fout ging”: kapitein Granit Xhaka niet in Arsenal-selectie na onmin met fans

Premier LeagueHommeles bij Arsenal en wel om kapitein Granit Xhaka. De Zwitser reageerde afgelopen weekend woedend op een cynisch applaus van de fans. Hij gooide zijn truitje al voor het verlaten van het veld weg. “Granit heeft een grote fout gemaakt”, aldus coach Unaï Emery. 

0 reacties

 1. “De Bruyne boekt sneller vooruitgang dan we dachten": Guardiola hoopt op Rode Duivel tegen PSG
  Premier League
  1

  “De Bruyne boekt sneller vooruit­gang dan we dachten": Guardiola hoopt op Rode Duivel tegen PSG

  Raakt Kevin De Bruyne fit? Dat is de hamvraag voor de halve finale van de Champions League van volgende week woensdag tussen Manchester City en Paris Saint-Germain. Nadat eerder deze week uit een scan al bleek dat er geen bijkomende structurele schade aan de enkel is, leven de ‘Citizens’ op hoop. Guardiola, gisteravond na de 1-2 bij Aston Villa: “Kevin voelt zich al stukken beter.”
 2. Ongekende taferelen: Man United-fans dringen Old Trafford binnen en eisen vertrek eigenaren, duel tegen Liverpool uitgesteld
  Play
  Premier League
  7

  Ongekende taferelen: Man Uni­ted-fans dringen Old Trafford binnen en eisen vertrek eigenaren, duel tegen Liverpool uitgesteld

  Ongekende taferelen voor aanvang van Manchester United - Liverpool in en om Old Trafford. Fans van Manchester United zijn bij het stadion bijeen gekomen om te protesteren tegen de Amerikaanse eigenaren. Tientallen fans zijn zelfs het stadion binnengedrongen. Ze zouden ook in de kleedkamers zijn geraakt waardoor het protocol rond corona is geschonden. De spelers verblijven lang in twee nabije hotels, tot ze even voor 18u te horen kregen dat de partij uitgesteld wordt.
 3. De Bruyne als trendsetter? Ook ploegmaat Sterling laat nu makelaar achterwege bij contractonderhandelingen
  Premier League
  6

  De Bruyne als trendset­ter? Ook ploegmaat Sterling laat nu makelaar achterwege bij contracton­der­han­de­lin­gen

  Een nieuwe trend lijkt ingezet. Kevin De Bruyne ging deze week op z’n eentje aan tafel zitten met technisch directeur Txiki Begiristain. De inzet? Een nieuw contract. Ook Raheem Sterling (26), ploegmaat van De Bruyne bij Manchester City, is nu zonder makelaar de onderhandelingen opgestart. Niet even straf als onze landgenoot, want Sterling laat de gesprekken nog verlopen via zijn eigen agentschap.