José Mourinho, huidig trainer van Tottenham, en Jan Vertonghen.
Volledig scherm
José Mourinho, huidig trainer van Tottenham, en Jan Vertonghen. © REUTERS

Het einde van SuperJan bij Spurs: Tottenham maakt zich na acht jaar op voor afscheid van Vertonghen

Premier LeagueHet einde van een tijdperk. Tottenham Hotspur maakt zich op voor het afscheid van Jan Vertonghen, acht seizoenen sterkhouder achterin bij Spurs. Speler en club raakten er niet uit over de verlenging van zijn aflopend contract. Voor 23 juni moet de Duivel ook zijn instemming geven voor een tijdelijke verlenging tot het eind van het reguliere seizoen. Afscheid in stilte of eentje in een lege arena?

7 reacties

 • Carlos Simonis

  11 maanden geleden
  Toby en Jan zijn goede degelijke voetballers, ik zou lekker afbouwen in België of Nederland. De jeugd of aankomend talent bijstaan in wedstrijden. Geen enkele echte topclub staat op hun te wachten
 • cindy borremans

  11 maanden geleden
  Van zo een trainer moet je maken dat je wegraakt, lopen, vluchten, zo ver mogelijk weg
 • Koenraad Breems

  11 maanden geleden
  Als geld toch niet echt een rol speelt en Tottenham wil een contract geven van één jaar , ste dan voor om 2 jaar te blijven voor de prijs van één Familie akkoord , leuke stad , moet geen nieuwe taal leren , alleen maar voordelen De Spurs zullen wel akkoord gaan met jouw voorstel Of speelt geld toch een rol ?
 • Marc vermeiren

  11 maanden geleden
  Was toch al versleten. Zou daar zeker geen geld meer aan verslijten. Was al traag voorheen, maar dat kan je niet blijven verstoppen.
 • jan piet

  11 maanden geleden
  Hij viel al niet in de smaak bij Mourinho , en eerlijk gezegd , Jan is al over zijn hoogtepunt .Alhoewel hij niet moet worden afgeschreven , hij blijft toch nog een uiterst goede verdediger .
 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”
 1. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong

 2. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip