José Mourinho, huidig trainer van Tottenham, en Jan Vertonghen.
Volledig scherm
José Mourinho, huidig trainer van Tottenham, en Jan Vertonghen. © REUTERS

Het einde van SuperJan bij Spurs: Tottenham maakt zich na acht jaar op voor afscheid van Vertonghen

Premier LeagueHet einde van een tijdperk. Tottenham Hotspur maakt zich op voor het afscheid van Jan Vertonghen, acht seizoenen sterkhouder achterin bij Spurs. Speler en club raakten er niet uit over de verlenging van zijn aflopend contract. Voor 23 juni moet de Duivel ook zijn instemming geven voor een tijdelijke verlenging tot het eind van het reguliere seizoen. Afscheid in stilte of eentje in een lege arena?

7 reacties

 • Carlos Simonis

  1 jaar geleden
  Toby en Jan zijn goede degelijke voetballers, ik zou lekker afbouwen in België of Nederland. De jeugd of aankomend talent bijstaan in wedstrijden. Geen enkele echte topclub staat op hun te wachten
 • Cindy Borremans

  1 jaar geleden
  Van zo een trainer moet je maken dat je wegraakt, lopen, vluchten, zo ver mogelijk weg
 • Koenraad Breems

  1 jaar geleden
  Als geld toch niet echt een rol speelt en Tottenham wil een contract geven van één jaar , ste dan voor om 2 jaar te blijven voor de prijs van één Familie akkoord , leuke stad , moet geen nieuwe taal leren , alleen maar voordelen De Spurs zullen wel akkoord gaan met jouw voorstel Of speelt geld toch een rol ?
 • Marc vermeiren

  1 jaar geleden
  Was toch al versleten. Zou daar zeker geen geld meer aan verslijten. Was al traag voorheen, maar dat kan je niet blijven verstoppen.
 • jean-pierre dermaut

  1 jaar geleden
  Hij viel al niet in de smaak bij Mourinho , en eerlijk gezegd , Jan is al over zijn hoogtepunt .Alhoewel hij niet moet worden afgeschreven , hij blijft toch nog een uiterst goede verdediger .