EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

“He’s a bit off”: analist Roy Keane duidelijk over De Bruyne, die Anfield eindelijk wel stil krijgt met goal

Premier LeagueDan toch. Pas bij zijn zesde bezoek kreeg Kevin De Bruyne eindelijk Anfield stil. Een doelpunt naar het beeld van zijn wedstrijd, naar het beeld van zijn seizoenstart. Verhaal van ‘hit and miss’ in een spektakelstuk tussen twee topploegen. Guardiola: “Daarom is de Premier League de beste competitie. Wat een atmosfeer.”

5 reacties

 • Norman Kamosi

  2 maanden geleden
  Kevin de Bruyne is een van de beste voetballers ter wereld,hij is geen dikke nek,hij is een van de weinige Belgische voetballers die het in het buitenland kan maken,ikzelf ben een Belg zoals hem(van vreemde afkomst),ik ben een fan van Manchester City,hopelijk wint hij ooit de Champions League.
 • Philippe Vanbelleghem

  2 maanden geleden
  stil krijgt ? Match niet gezien zeker ? Ik ben al 35 jaar fan van Liverpool en het is er nooit stil.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Kevin onze beste rode duivel ooit ...! Succes verder 👍 Hopelijk snel zijn niveau terug ...
 • van Dessel Wim

  2 maanden geleden
  Als de rest meewil zal DB snel weer iedereen voor lange tijd stil krijgen ... Geweldig voetballer als hij zijn normale niveau haalt, zonder meer.
 • Jan Callaert

  2 maanden geleden
  het is en blijft nog altijd een fantastische speler!!
 1. Romelu Lukaku is op elke persbabbel een thema: spits met prijskaartje voor top 5 kampt met droogte, welke toppers scoren op dit moment wel?
  PREMIUM
  Premier League
  27

  Romelu Lukaku is op elke persbabbel een thema: spits met prijskaart­je voor top 5 kampt met droogte, welke toppers scoren op dit moment wel?

  De vraag over zijn doelpuntendroogte wordt ‘on repeat’ gesteld. Zijn trainer komt telkens met een andere verklaring. Chelsea staat op kop in de Premier League, maar in de topschutterstand blijft zijn duurste aanwinst achter. Romelu Lukaku - zelf maakt hij zich minder zorgen - versus de verwachtingen en de status. Welke andere topspitsen scoren op dit moment wél?
 2. Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij
  Livios

  Met deze tips hou je je dakgoot en regenpijp bladvrij

  Bladeren en ander vuil zijn tyische boosdoeners bij verstopte dakgoten en regenpijpen. Door je dak en dakgoten in de herfst vrij te maken en ze ’s winters zo te houden, zorg je dat water altijd probleemloos weg kan. Tijdens een langere vorstperiode kunnen sneeuw en ijs de waterafvoer blokkeren, wat je heel wat schade kan opleveren. Controleer daarom regelmatig op verstoppingen en houd je dakgoot bladvrij. Bouwsite Livios legt uit hoe je dat doet.