Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne. © REUTERS
Tottenham Hotspur TOT
1
EINDE
0
Manchester City MCI
 • 15' Goal Harry Kane

“Guardiola doet heel hard z'n best om over te komen als de gekke professor”: Engelse media begrijpen niets van bankzittersrol De Bruyne

Opdoffer voor Manchester City in de Engelse titelstrijd. De Citizens, met Kevin De Bruyne als invaller, gingen onderuit bij Tottenham. Leider Arsenal lachte in zijn vuistje. Engelse media hadden dan weer een vette kluif aan het bankzittersstatuut van De Bruyne. “Krankzinnig”, klonk het onder meer. Maar is het dat wel?

25 reacties

 • paul merckx

  1 maand geleden
  Managers zijn belangrijk kijk maar naar Ten Hag bij United, werkelijk top. Maar op een moment kunnen managers ook beginnen te lijken op professor Barabas, die maar experimenteerde tot de boel ontplofte. Pep begint stilaan op een professor Barabas te lijken. Geen nood echter Vincent staat een paar mijl verder al te wachten.
 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  KDB bij Barcelona of R.Madrid.
 • Peter Gabriels

  1 maand geleden
  Het is de ziekte van alle trainers als ze wat succes hebben. Ze moeten keuzes maken die niemand anders zou maken om te bewijzen dat zij genial zijn.
 • Jos Vandermeulen

  1 maand geleden
  KDB is nog lang niet versleten. Men gaat er te gemakkelijk van uit dat Man City altijd en overal de pannen van het dak speelt, helaas zijn zij 'only human'. Tussen de trainer en ploeg is de liefde duidelijk over. Als die vertrekt na het seizoen hoef je niet te schrikken mocht Kompany zijn vervanger zijn.
 • Patrick Braekeveldt

  1 maand geleden
  Haaland,een wereldspits en op zijn best als hij door DeBruyne wordt bediend want Kevin ziet een seconde vroeger dan anderen waar hij de bal moet spelen .