Guardiola die in z’n nek springt en een innig moment met zijn gezin: De Bruyne deelt unieke beelden van titelviering

Premier LeagueEn of hij nog steeds fier is. Kevin De Bruyne deelde gisteravond unieke beelden van de titelviering met Manchester City. Onder meer Pep Guardiola en zijn gezin duiken op in de video.

1 reactie

 • Berten Van Damme

  3 maanden geleden
  Nogmaals wordt duidelijk welke flater Pep heeft gemaakt in de halve finale van de champions league door Kevin te vervangen. Op moeilijke momenten slaagt hij er toch nog in om iets te forceren. Als hij volgend seizoen eindelijk een waardige spits erbij krijgt zal zijn waarde nog duidelijker worden.
 1. Na één van de grootste wielerploegen straks ook één van de grootste voetbalploegen in z’n portefeuille? INEOS-eigenaar doet stevig bod op Chelsea
  Premier League
  1

  Na één van de grootste wielerploe­gen straks ook één van de grootste voetbal­ploe­gen in z’n portefeuil­le? INEOS-eigenaar doet stevig bod op Chelsea

  De groep met Lewis Hamilton en Serena Williams krijgt concurrentie van INEOS-eigenaar Jim Ratcliffe in de strijd om voetbalclub Chelsea. De Britse miljardair heeft een bod van 2,5 miljard pond (bijna drie miljard euro) gedaan mét de belofte om nog eens 1,75 miljard pond (ruim 2 miljard euro) te investeren in de komende tien jaar.