RV
Volledig scherm
© RV

Guardiola blijft twijfelen aan "een van de besten ooit"

Premier League“We zullen zien”, zegt Pep Guardiola. Manchester City gaat volgend seizoen normaal gezien door met Vincent Kompany. De aanvoerder heeft nog een contract tot 2019, met optie op een extra jaar, maar de club ondernam nog geen enkele poging dat open te breken.

24 reacties

 • Rob de Rooij

  3 jaar geleden
  In Nederland kunnen supporters over en weer reageren als hersenlozen als het over Ajax en Feyenoord gaat. In België is het hetzelfde over Anderlecht en Club Brugge. Maar wanneer Nederland naar een groot toernooi ging, stonden wij als één man achter Oranje. Dat vermogen missen jullie Belgen.
 • Danny Stoffel

  3 jaar geleden
  Sam Leon heb jij hem wel al eens zien spelen ? Hij maakt niet veel overtredingen en is de beste verdediger die belgie ooit heefthehad... Hij is nog altijd een van de beste in de wereld als hij fit is.
 • Eddy Alfons Utens

  3 jaar geleden
  Er zijn een paar Belgen die respect verdienen, ėėn van hen zeker Vincent, maar die dik betaalde janetten zullen rap terug zijn van Rusland
 • Eric Hood

  3 jaar geleden
  En we zijn wereldkampioen...
 • Mark Marken

  3 jaar geleden
  Hahaha, één van de besten ooit. Mag er in de PL al een stuk of twintig voor laten gaan. En laten we het maar helemaal niet hebben over wat we op internationaal vlak van deze blaaskaak hebben mogen aanschouwen. Nul komma niks....
 1. Ex-Premier League-voetballer die nu bij La Louvière speelt, werkt al volop aan leven na profcarrière in de kunstwereld: “Voetballers zijn niet onwetend”
  Belgisch voetbal

  Ex-Pre­mier Lea­gue-voetballer die nu bij La Louvière speelt, werkt al volop aan leven na profcarriè­re in de kunstwe­reld: “Voetbal­lers zijn niet onwetend”

  Marc-Antoine Fortuné (39) kan terugblikken op een rijkgevulde carrière, met passages bij onder meer West Bromwich Albion en Wigan Athletic. La Louvière uit eerste nationale zou wel eens de laatste stap in de loopbaan van de man uit Frans-Guyana kunnen worden. Hij werkt dan ook al aan een project dat de wereld van voetbal kan combineren met een andere passie van hem: kunst.
 1. Philippe Clement hard voor zijn team na inzinking: “Dit heb ik nog nooit gezien”
  Play
  Club Brugge
  22

  Philippe Clement hard voor zijn team na inzinking: “Dit heb ik nog nooit gezien”

  0:35
 2. Evenepoel bereidde zich maniakaal voor op de Giro, blijkt in docureeks ‘Ik ben Remco’: “Verrast over progressie die ik al gemaakt hebt”
  Play
  Giro

  Evenepoel bereidde zich maniakaal voor op de Giro, blijkt in docureeks ‘Ik ben Remco’: “Verrast over progressie die ik al gemaakt hebt”

  13:05