REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Gezien? Tottenham-aanvaller Richarlison daagt tegenstand uit door te jongleren, en wordt prompt omver gemaaid

Premier LeagueTottenham-aanvaller Richarlison (25) zal volgende keer wel twee keer nadenken voor hij (tijdens de wedstrijd) besluit wat te gaan jongleren. Het duurde niet lang vooraleer zijn arrogantie bestraft werd met een stevige fout van Nottingham Forrest-speler Brennan Johnson. En ook de Forrest-coach kon de kunstjes van de Braziliaan niet bepaald appreciëren.

4 reacties

 • Erik Bervoets

  5 maanden geleden
  Vroeger, toen er nog échte mannen waren deden we gewoon een schaar bij zo een opvallertjes , de rest van de match deden die niets meer.
 • Kelly VdBurg-de Vos

  5 maanden geleden
  Zeer mooi verwoord mevrouw Nagels.
 • Dino Goossens

  5 maanden geleden
  Balleke omhoog houden kan iedereen, dit is uitdagend en onrespectvol, zeker in de Premier League waar je dan ook word aangepakt daarvoor
 • Nathalie Nagels

  5 maanden geleden
  Zorg er dan als tegenstander voor dat hij het niet kan doen door korter te dekken. Je zou beter gezond agressief zijn... en zorgen dat je wint. Dan doen tegenstanders zulke dingen niet. Nu wordt de schuld in de schoenen geschoven die eigenlijk niemand pijn doet en gewoon zijn supporters wil entertainen. Slim is de aktie misschien niet. Maar misschien mag er toch af en toe eens wat zout opnde patatjes toch?
 1. OFFICIEEL. Leandro Trossard maakt toptransfer naar Arsenal: “Ben hier om hun droom waar te maken”
  Voetbal
  52

  OFFICIEEL. Leandro Trossard maakt toptrans­fer naar Arsenal: “Ben hier om hun droom waar te maken”

  Van Brighton-outcast tot topaankoop van de leider in de Premier League: ’t was me het weekje wel voor Leandro Trossard. Op zijn 28ste maakt de Rode Duivel een droomtransfer naar Arsenal, dat zo’n 30 miljoen euro neertelt. De overgang is zonet officieel aangekondigd. Trossard, die tekent tot 2027 (plus een jaar optie) en zo’n vijf miljoen euro per jaar gaat verdienen, mag zondag al meespelen in de topper tegen Manchester United.