Links: Ten Hag kijkt machteloos toe, terwijl Cristiano Ronaldo er duidelijk het zijne van denkt.
Rechts: de fans van de Engelse topclub gingen onderling op de vuist.
Volledig scherm
Links: Ten Hag kijkt machteloos toe, terwijl Cristiano Ronaldo er duidelijk het zijne van denkt. Rechts: de fans van de Engelse topclub gingen onderling op de vuist. © PhotoNews/AP

Fans op de vuist, dramatische prestatie en meteen stevige kritiek voor Ten Hag: het stormt nu al bij Man United (en dan is er nog de saga-Ronaldo)

Premier LeagueEen competitiedebuut als trainer van Manchester United in het Theatre of Dreams kan ook uitdraaien op een nachtmerrie. Vraag maar aan Erik ten Hag. De Nederlander verloor thuis met 1-2 tegen Brighton & Hove Albion, een valse start van een zo al moeilijk project. “Het type voetbal dat fans hoopten te zien lijkt weken, zo niet maanden weg.”

9 reacties

 • Nijs Noël

  2 maanden geleden
  Ronaldo is Madrid en nergens anders goed voor .
 • Marc Maes

  2 maanden geleden
  Als je Ronaldo haalt, haal je vergif in je club...was al zo bij Juve. Hier niet anders.
 • Elio Taricani

  2 maanden geleden
  In Engeland " fans op de vuist" da's toch geen nieuws , als er niet gevochten word da's pas wereldnieuws
 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Manu was even groot en even goed als barca en real maar dat is nu toch al even geleden! Buiten Ronaldo is er geen enkele speler van Manu die bij een andere topclub op het veld zou staan!
 • Mark Marken

  2 maanden geleden
  Geen verrassing, elftal van niks, daar veranderen geen tien coaches wat aan. Leuk, ik zie die opgeblazen clubs graag vallen.
 1. “Jacht op vrouwelijke sekspartners was een spelletje”: eerste dag rond proces “roofdier” en City-verdediger Benjamin Mendy brengt wrede details aan het licht
  Play
  Premier League
  19

  “Jacht op vrouwelij­ke sekspart­ners was een spelletje”: eerste dag rond proces “roofdier” en Ci­ty-verdediger Benjamin Mendy brengt wrede details aan het licht

  Manchester City-verdediger Benjamin Mendy (28) wordt samen met een handlanger beschuldigd van aanranding en verkrachting van in totaal 13 jonge vrouwen. Het proces is gisteren van start gegaan met het pleidooi van de advocaat van de slachtoffers. En dat leidde tot enkele gruwelijke verhalen, inclusief beeldmateriaal van kamers uit ‘The Spinney’, zoals Mendy zijn villa noemde, waar de meisjes naar verluidt verkracht werden. “Niet bewegen, niet bewegen”, zei Mendy, terwijl hij haar verkrachtte met haar armen op de rug geklemd. Mendy riskeert levenslang.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Domme kopstoot van Núñez, pareltje van Diaz: Liverpool mist start volledig na nieuwe draw
  Play
  Premier League
  2

  Domme kopstoot van Núñez, pareltje van Diaz: Liverpool mist start volledig na nieuwe draw

  Een op z’n zachtst gezegd opvallend thuisdebuut voor Darwin Núñez bij Liverpool. De spits die deze zomer 75 miljoen euro kostte en Benfica via bonussen zelfs 100 miljoen kan opleveren, kreeg rood na een wel erg domme actie. Núñez vocht een lijf-aan-lijfgevecht uit met Crystal Palace-verdediger Joachim Anderson. Daarbij zorgde de Uruguayaanse aanvaller al een eerste keer voor een beweging met het hoofd richting zijn naaste belager. Niet naar de zin van Anderson, die de ref wees op de beweging en Núñez een duwtje in de rug gaf. Daar kon de Liverpool-spits allesbehalve om lachen: Núñez reageerde met een nieuwe kopstoot - dit keer wel die naam waardig. Anderson zeeg neer naar de grond. Scheidsrechter Paul Tierney kon niet anders dan rood trekken.