Alexandra Ívarsdóttir en Gylfi Sigurdsson
Volledig scherm
Alexandra Ívarsdóttir en Gylfi Sigurdsson © Instagram Gylfi Sigurdsson

“Everton-ster Sigurdsson leeft na arrestatie rond zedenzaak ondergedoken in safehouse, zijn vrouw trok in bij haar ouders”

VoetbalGylfi Sigurdsson, de 31-jarige voetballer van Everton die gearresteerd werd op verdenking van seksuele intimidatie van een minderjarige, leeft ondergedoken in een safehouse. Dat schrijven verschillende Engelse en IJslandse media. Zijn vrouw Alexandra Ívarsdóttir - in 2008 verkozen tot Miss IJsland - trok na het nieuws meteen in bij haar ouders.

0 reacties

 1. Nachtmerrie voor debuterende Ten Hag, die Ronaldo slechts laat invallen: de boot in tegen Brighton met sterke Trossard
  Play
  Premier League

  Nachtmer­rie voor debuteren­de Ten Hag, die Ronaldo slechts laat invallen: de boot in tegen Brighton met sterke Trossard

  Desillusie. Het debuut van Erik ten Hag als coach van Man United werd er eentje in mineur. 1-2 tegen Brighton. Bij de pauze stond het zowaar 0-2, in elk van de goals had een sterke Trossard een geniaal voetje. Pas na de pauze mocht Ronaldo invallen. Dat bracht wat leven in de brouwerij, maar op de gelukkige aansluitingstreffer na ook niet meer dan dat. Man United lijkt opnieuw een moeilijk seizoen tegemoet te gaan. Een topclub blijft in verval.
 2. Omdat hij weer het allerbeste moet hebben: Ronaldo vervangt privéjet van 20 miljoen voor nog groter exemplaar
  Time-Out
  13

  Omdat hij weer het allerbeste moet hebben: Ronaldo vervangt privéjet van 20 miljoen voor nog groter exemplaar

  Vliegt Cristiano Ronaldo straks met een nieuwe privéjet richting nieuwe club? De Portugese superster (37), die aan de clubleiding van Manchester United heeft laten weten graag te willen vertrekken bij een goed bod, wil zijn huidig privévliegtuig van de hand doen voor een groter exemplaar. Kwestie dat iedereen binnen het steeds groter wordende gezin-Ronaldo straks voldoende plaats heeft.