Erik ten Hag en Cristiano Ronaldo kijken elkaar zaterdag vertwijfeld aan.
Volledig scherm
Erik ten Hag en Cristiano Ronaldo kijken elkaar zaterdag vertwijfeld aan. © Photo News
Brentford BRE
4
EINDE
0
Manchester United MUN
 • 10' Goal Josh Dasilva
 • 18' Goal Mathias Jensen
 • 30' Goal Ben Mee
 • 35' Goal Bryan Mbeumo

Erik ten Hag én directie Manchester United hebben buik vol van Cristiano Ronaldo

Premier LeagueDe vernedering blijft niet zonder gevolgen. Manchester United-coach Erik ten Hag schrapte de vrije zondag van Ronaldo en co. om een extra training in te leggen. Daarbij een fikse looptocht van liefst 13,8 kilometer - exact de afstand die de spelers van Brentford meer aflegden dan die van United. De club verklaart Cristiano Ronaldo ondertussen de oorlog.

32 reacties

 • Ibrahim Diarra

  1 maand geleden
  Ongelooflijk dat de Man of match het meeste kritiek krijgt. Dit is gewoon ongezien.
 • Jean Paul Heck

  1 maand geleden
  Als het Ten Hag niet lukt , dan gaat daar geen trainer slagen
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Spelers worden tegenwoordig geselecteerd om hun prestaties tijdens de week. Met andere woorden, totaal leeggetraind tijdens de week, dat komt meer en meer voor. Spelers moeten zich kunnen focussen op een match om er dan te staan volledig. De selectie voor de week erop direct maken na de vorige match lijkt me wel wat. Dan kan iedereen zich optimaal voorbereiden zonder zich per se te pletter te moeten trainen. Faal je ? Dan zijn het anderen die zich moeten bewijzen.
 • Samuel Verstraeten

  1 maand geleden
  Toch niet te begrijpen dat een top-sportman als Ronaldo het zo laat hangen ! … hier verschiet ik wel van eerlijk gezegd !
 • Jurgen De Schryver

  1 maand geleden
  Het is van over en uit bij United voor Ronaldo, Hey is nu eenmaal zo indien de spelers weg willen dat het geen zin meer heeft hen te proberen houden in het moderne voetbal vertrekken ze dan uiteindelijk toch!
 1. 100 miljoen euro voor Antony, de zoveelste in de rij van Amsterdamse megaverkopen: geldfabriek Ajax, met voorsprong de beste verkoper van Europa
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  9

  100 miljoen euro voor Antony, de zoveelste in de rij van Amsterdam­se megaverko­pen: geldfa­briek Ajax, met voorsprong de beste verkoper van Europa

  Ajax ziet zijn Braziliaanse raspaardje Antony voor ruim 100 miljoen euro naar Manchester United vertrekken. Een Nederlands record dat de totale transferinkomsten in Amsterdam deze zomer al op 220 miljoen euro brengt. Cijfers waar Belgische clubs alleen maar van kunnen dromen. Sterker nog: geen club ter wereld doet beter.