Kevin De Bruyne staat met zijn 80 assists in de top 10 van beste passeur ooit in de Premier League. Ook in het lijstje: Ryan Giggs, Cesc Fabregas, Wayne Rooney, Frank Lampard, Dennis Bergkamp, David Silva, Steven Gerrard, James Milner en David Beckham. En De Bruyne heeft van elk wat.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne staat met zijn 80 assists in de top 10 van beste passeur ooit in de Premier League. Ook in het lijstje: Ryan Giggs, Cesc Fabregas, Wayne Rooney, Frank Lampard, Dennis Bergkamp, David Silva, Steven Gerrard, James Milner en David Beckham. En De Bruyne heeft van elk wat. © rv

Een hybride van alle legenden: Kevin De Bruyne staat in de cijfers naast Beckham én wordt stilaan een maatstaf in Engeland

Premier LeagueBij de ene roept hij herinneringen op aan David Beckham. Een andere ziet gelijkenissen met Steven Gerrard, Ryan Giggs of Paul Scholes. De perceptie in Engeland over de hybride-voetballer Kevin De Bruyne: een unieke middenvelder die er wordt afgewogen tegen de allergrootsten. Vijf oud-topspelers uit de Premier League ontleden de Rode Duivel. Op wie lijkt hij het hardst? 

23 reacties

 • Baldr VanHoek

  1 maand geleden
  Hij is gewoon beter dan hun legendes en de enige reden is dat KDB alle posities speelt en daar in uitblinkt.
 • Jos Van De Plas

  3 maanden geleden
  Beste buitenlandse voetballer, behalve voor het selectieve clubje van super diversiteiten en positieve discriminatie.
 • Andy Van Daare

  4 maanden geleden
  koenraad decapmaker : Dat was niet overdreven chauvinistisch hoor, Muller en Lewandowski zijn ook een ander paar mouwen, we hebben nu bijna de hele huidige top opgenoemd ? Mijn punt was vooral dat op het middenveld een KDB in vorm geen evenknie heeft, heeft gewoon pech gehad dat de de CL niet wonnen en bij de RD nét dat tekort komt in de rest van het RD team, hij steekt er quasi steeds bovenuit. We mogen blij zijn dat we hem hebben en MC eveneens.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Mark marken : heel juist gezegd gewoon de waarheid de nagel op de kop 👍
 • Rik Cappelle

  4 maanden geleden
  Niemand ooit in de Premier League komt ook maar aan zijn hielen wat het aantal assist procentueel betrefd. Met een straat voorsprong de allerbeste.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.