Chelsea aast op Dries Mertens en wil Michy Batshuayi laten gaan.
Volledig scherm
Chelsea aast op Dries Mertens en wil Michy Batshuayi laten gaan. © Photo News

Duivel uit, Duivel in? Chelsea duwt Batshuayi naar de uitgang en kijkt naar Mertens

Premier LeagueExit Batsman. Chelsea hoopt Michy Batshuayi (26) straks elders te kunnen slijten. Hij wordt gezien als ideale pasmunt in andere transacties. Dries Mertens (32) van zijn kant staat nog altijd op de radar in Londen. Een Rode Duivel uit, een andere in?

2 reacties

 • Raf Ostach

  1 jaar geleden
  De Lukaku-bashers zullen nog altijd zeggen dat Bats veel beter is dan Romelu. Check the facts en je weet genoeg
 • Luc Gorrebeeck

  1 jaar geleden
  Zullen ze nog heel veel spijt van krijgen !
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”