AP
Volledig scherm
© AP

Dreigt faillissement voor Chelsea? “De club verdwijnt als de verkoop niet eind deze maand is afgerond”

Premier LeagueChelsea moet alsnog serieus vrezen voor een faillissement, zo melden de toonaangevende Britse media ‘Sky Sports’ en ‘The Times’. Aan het einde van deze maand loopt de speciale licentie af die de overheid Chelsea heeft gegeven. Voor dat moment moet er een nieuwe eigenaar zijn gevonden.

6 reacties

 • Nick Caluwé

  2 maanden geleden
  ik denk dat Roman Abramovich ontzettend véél spijt zal hebben van dit alles. Je moet maar een goede vriend zijn van Putin en hierdoor geen andere keus hebben.
 • Luc Bonami

  2 maanden geleden
  Jim Ratcliff - een economisch wonder en eigenaar van het ineos concern - chemiekoning of beter keizer uit het niets verschenen en vandaag 1 van de rijkste Britten. Maar ook de man waartegen in Antwerpen volop geprotesteerd wordt als je over Project One spreekt. The ‘return to Britain’ met een hoofdkwartier in Rolle- Zwitserland… Ineos speelt straks tegen Ineos als hij alles koopt.
 • Eric Vervecken

  2 maanden geleden
  het is maar voetbal he!...
 • eddy ceulemans

  2 maanden geleden
  Azpilicueta is alles behalve een versterking voor Barcelona
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Zou mooi begin zijn voor de zuivering van het voetbal.
 1. Guardiola en Klopp strijden de komende weken voor haast dezelfde prijzen. Is Man City-Liverpool de nieuwe Clásico?
  Premier League
  2

  Guardiola en Klopp strijden de komende weken voor haast dezelfde prijzen. Is Man Ci­ty-Liverpool de nieuwe Clásico?

  “A pain in the ass, all of the time.” De manier waarop Pep Guardiola zijn voornaamste rivaal omschrijft, laat weinig tot de verbeelding over. Engeland verlekkert zich op een epische tweestrijd tussen Man City en Liverpool op alle fronten. Een analyse van de groeiende rivaliteit tussen twee clubs, met een fles in de hoofdrol. Wiens succes wordt straks als mislukking gecast?
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.