Toby Alderweireld.
Volledig scherm
Toby Alderweireld. © Twitter

Done deal? Toby Alderweireld poseert met sjaal van Al Duhail

Premier LeagueHeeft Toby Alderweireld zijn laatste wedstrijd voor Tottenham gespeeld? Het heeft er alle schijn van. De Spurs hebben een bod van 13 miljoen euro aanvaard van Al Duhail voor de 32-jarige Rode Duivel, die deze namiddag in Doha aankwam om een akkoord te vinden met zijn nieuwe potentiële werkgever. Op Twitter circuleert alvast een foto van Alderweireld met een sjaal van Al Duhail. Een deal zit in de pijplijn. 

23 reacties

 • victor vandesande

  3 maanden geleden
  simpel toch op zijn leeftijd : kassa kassa en geen sportieve stress meer.. Meer moet dat niet zijn...
 • Didier Heggerick

  3 maanden geleden
  Dom zou beter hier wat jeugd helpen opbouwen met zijn ervaring ,wa ga em daar lopen doen zakken vullen niks meer !
 • Louis Meeus

  3 maanden geleden
  En gelijk heeft hij.
 • Stijn De Wilde

  3 maanden geleden
  Waarom niet in België komen "uitbollen"? Ervaring voor jonge gasten, een reden voor jongens om te blijven, competitie die opgewaardeerd zou worden. Het kan allemaal zijn voordelen hebben. Volgens mij hebben ze al geld genoeg verdiend.
 • Rene Hubrouck

  3 maanden geleden
  Een slimme goeie voetballer, nu nog het maximum uit de nadagen van zijn voetbalcarrière halen. Zou later wel eens een hele goede coach kunnen worden. Rene Hubrouck
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.