Toby Alderweireld.
Volledig scherm
Toby Alderweireld. © Twitter

Done deal? Toby Alderweireld poseert met sjaal van Al Duhail

Premier LeagueHeeft Toby Alderweireld zijn laatste wedstrijd voor Tottenham gespeeld? Het heeft er alle schijn van. De Spurs hebben een bod van 13 miljoen euro aanvaard van Al Duhail voor de 32-jarige Rode Duivel, die deze namiddag in Doha aankwam om een akkoord te vinden met zijn nieuwe potentiële werkgever. Op Twitter circuleert alvast een foto van Alderweireld met een sjaal van Al Duhail. Een deal zit in de pijplijn. 

23 reacties

 • victor vandesande

  2 maanden geleden
  simpel toch op zijn leeftijd : kassa kassa en geen sportieve stress meer.. Meer moet dat niet zijn...
 • Didier Heggerick

  2 maanden geleden
  Dom zou beter hier wat jeugd helpen opbouwen met zijn ervaring ,wa ga em daar lopen doen zakken vullen niks meer !
 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  En gelijk heeft hij.
 • Stijn De Wilde

  2 maanden geleden
  Waarom niet in België komen "uitbollen"? Ervaring voor jonge gasten, een reden voor jongens om te blijven, competitie die opgewaardeerd zou worden. Het kan allemaal zijn voordelen hebben. Volgens mij hebben ze al geld genoeg verdiend.
 • Rene Hubrouck

  2 maanden geleden
  Een slimme goeie voetballer, nu nog het maximum uit de nadagen van zijn voetbalcarrière halen. Zou later wel eens een hele goede coach kunnen worden. Rene Hubrouck
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Hartverwarmend: geblesseerd toptalent Liverpool geeft in ziekenhuis shirt weg aan andere pechvogel
  PREMIER LEAGUE

  Hartverwar­mend: gebles­seerd toptalent Liverpool geeft in ziekenhuis shirt weg aan andere pechvogel

  Een prachtig gebaar van Harvey Elliott. De 18-jarige aanvaller van Liverpool heeft gisteren in de uitwedstrijd bij Leeds United (0-3) zelf zeer waarschijnlijk zijn been gebroken na een tackle van de Nederlandse verdediger Pascal Struijk, maar eenmaal in het ziekenhuis gaf het Engelse toptalent zijn wedstrijdshirt en schoen weg aan een jongen die bij zijn wedstrijdje zijn arm had gebroken.