Divock Origi over Martínez, z’n rol als bankzitter bij Liverpool en z’n CL-triomf: “Het is als wijn, hoe meer dagen er verstrijken, hoe meer ik er van geniet”

Rode DuivelsKan Divock Origi (25) dit jaar nog de titel vieren met Liverpool? Als het van de Rode Duivel afhangt alleszins wel. In een gesprek met onze analist Gilles De Bilde aan VTM Nieuws heeft Origi het onder meer ook over z’n goal in de finale van de Champions League vorig seizoen, z'n rol als bankzitter bij Liverpool én de contractverlenging van Roberto Martinez bij de Rode Duivels: “Hij heeft laten zien welke kwaliteiten hij heeft. Het is een belangrijke zaak voor het Belgische voetbal.”

0 reacties

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.