Divock Origi over Martínez, z’n rol als bankzitter bij Liverpool en z’n CL-triomf: “Het is als wijn, hoe meer dagen er verstrijken, hoe meer ik er van geniet”

Rode DuivelsKan Divock Origi (25) dit jaar nog de titel vieren met Liverpool? Als het van de Rode Duivel afhangt alleszins wel. In een gesprek met onze analist Gilles De Bilde aan VTM Nieuws heeft Origi het onder meer ook over z’n goal in de finale van de Champions League vorig seizoen, z'n rol als bankzitter bij Liverpool én de contractverlenging van Roberto Martinez bij de Rode Duivels: “Hij heeft laten zien welke kwaliteiten hij heeft. Het is een belangrijke zaak voor het Belgische voetbal.”

0 reacties

 1. Grappige blunder Benteke: te gretige Rode Duivel vergeet te knielen voor Black Lives Matter
  Play
  Premier League

  Grappige blunder Benteke: te gretige Rode Duivel vergeet te knielen voor Black Lives Matter

  Oeps. Christian Benteke en de Zuid-Koreaan Heung Ming-Son zorgden zondagnamiddag voor een grappige start van de Londense derby tussen Crystal Palace en Tottenham. Voor het eerst dit seizoen zaten er opnieuw fans in Selhurst Park (2.000 toeschouwers) en dat zorgde bij een gretige Christian Benteke blijkbaar voor een forse opstoot van adrenaline. Toen scheidsrechter Kevin Friend blies, was de Rode Duivel het Premier League-protocol even vergeten dat er daar nog steeds eerst een minuutje geknield wordt als steunbetuiging voor de Black Lives Matter-campagne. Hij zette meteen een spurtje op de helft van de Spurs, tot verrassing van Son die meteen achter Benteke aanging. De twee hadden snel hun misser door en knielden dan toch maar vlug, al moest Benteke eerst nog even de terugtocht richting eigen helft inzetten. De partij eindigde op 1-1.
 1. FA CUP. De Bruyne met knappe assist - Engelse zesdeklasser wipt team van Rooney en viert heerlijk op hit van Adele
  Play
  FA Cup

  FA CUP. De Bruyne met knappe assist - Engelse zesdeklas­ser wipt team van Rooney en viert heerlijk op hit van Adele

  Kevin De Bruyne moest maar 45 minuten opdraven bij Man City. Even na het halfuur was de zege tegen tweedeklasser Birmingham al veilig gesteld (3-0). De Bruyne bracht de tweede van Bernardo aan. Op een heerlijke pass van Mahrez trok De Bruyne aan de achterlijn terug tot bij de Portugees, die ook al erg knap de openingsgoal voor zijn rekening had genomen. Op assist van Mahrez deed ook Foden nog zijn duit in het City-zakje.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari