Een beeld uit 2012: Gareth Bale viert een doelpunt in loondienst bij Tottenham.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld uit 2012: Gareth Bale viert een doelpunt in loondienst bij Tottenham. © REUTERS

Details zijn afgerond, Gareth Bale keert terug naar Tottenham: hoe man die Real Madrid 30 miljoen per jaar kost werd buitengepest

TottenhamDe laatste ‘La Liga’-trofee raakte Gareth Bale (31) met geen vinger aan. De eerste man van 100 miljoen euro druipt af bij Real ­Madrid. Buitengepest en return to sender: hij wordt uitgeleend aan ex-club Tottenham - alle details zijn afgerond. Morgen reist Bale naar Londen. Hoe het toch zo ver is kunnen komen met een van de beste spelers ter wereld. 

8 reacties

 • Philip Loose

  4 maanden geleden
  Al harde fan van Real, in goede en kwade dagen! Met veel enthousiasme genoten van de wonderbaarlijke flitsen die deze talentvolle speler teweeg bracht bij de meest succesvolste ploeg ter wereld! Een schande voor zo’n talent die meer koos voor verdienste, eergevoel en plezier! De mensen die zeggen dat hij geen kans kreeg, hebben niet alle minuten gezien die hij speelde. Zoals ik zei talent koop je niet maar zie je zoals de nooit vergeten flitsen maar enthousiasme en eer waren ver te zoeken!
 • Jean-Claude Dominguez

  4 maanden geleden
  Een niet zo uitzonderlijke speler zonder veel uitstraling die eigenlijk vooral opviel door het belachelijk hoge bedrag dat Real voor hem betaald heeft, maar ja zo zijn er wel meerdere geweest de laatste jaren. Kan wel nuttig zijn voor Tottenham. En is financieel natuurlijk meer dan binnen.
 • Saelens Nico

  4 maanden geleden
  is schandalig behandeld geweest in Madrid ; amper mogen spelen zelfs als hij blessurevrij was (of na een match waarin hij goed was moest hij nadien weer de bank op ) ; ik hoop dat hij zijn voetbalgeluk terugvindt bij Tottenham ! ik blijf fan !!
 • Sobek Wessels

  4 maanden geleden
  Soms kopen Clubs met opzet een teveel aan Goede spelers gewoon omdat andere Clubs ze dan niet kunnen kopen en opstellen . Bale is zeker een zeer Goede speler maar wordt omwille van Vriendjes politiek binnen Real niet opgesteld !
 • Erik Meers

  4 maanden geleden
  Denk dat die mannen zich daar toch niets van aantrekken , op de bank, spelen of gepest de miljoenen stromen toch binnen
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"