Een beeld uit 2012: Gareth Bale viert een doelpunt in loondienst bij Tottenham.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld uit 2012: Gareth Bale viert een doelpunt in loondienst bij Tottenham. © REUTERS

Details zijn afgerond, Gareth Bale keert terug naar Tottenham: hoe man die Real Madrid 30 miljoen per jaar kost werd buitengepest

TottenhamDe laatste ‘La Liga’-trofee raakte Gareth Bale (31) met geen vinger aan. De eerste man van 100 miljoen euro druipt af bij Real ­Madrid. Buitengepest en return to sender: hij wordt uitgeleend aan ex-club Tottenham - alle details zijn afgerond. Morgen reist Bale naar Londen. Hoe het toch zo ver is kunnen komen met een van de beste spelers ter wereld. 

  1. Harry Maguire pleit onschuldig na vechtpartij en veroordeling: “Dacht dat ik ontvoerd werd en vreesde voor mijn leven”
    Premier League

    Harry Maguire pleit onschuldig na vechtpar­tij en veroorde­ling: “Dacht dat ik ontvoerd werd en vreesde voor mijn leven”

    Een week na zijn arrestatie op het Griekse eiland Mykonos heeft Harry Maguire voor het eerst gereageerd op de feiten bij de BBC. De kapitein van Manchester United werd schuldig bevonden aan mishandeling, verzet tegen arrestatie en poging tot omkoping, maar zelf vindt hij dat hij recht in zijn schoenen staat. “Ik heb niets verkeerd gedaan en moet me bij niemand verontschuldigen.”