rv
Volledig scherm
© rv

De miljoenenvilla in Manchester van Ronaldo, die al record te pakken heeft: zijn shirt is het snelst verkopende ooit in de Premier League

Premier League‘The Second Coming of Crist.' Zo verkoopt Manchester United de terugkeer van Cristiano Ronaldo (36) naar Old Trafford. Maar aan de Britse regels rond quarantaine ontsnapt zelfs ‘Christus’ niet. Ronaldo zou echter Ronaldo niet zijn, mocht hij binnen de week toch al niet een record verbroken hebben. Zijn nu al opnieuw iconische nummer 7-shirt is het snelst verkopende ooit in de Premier League.

13 reacties

 • David Coningx

  1 maand geleden
  Dubbel gevoel. Ik kan de persoon Cristiano Ronaldo ni uitstaan maar dat neemt niet weg dat hij een, heel licht uitgedrukt, begenadigd voetballer is. En ja, deze villa is mss decadent maar als ze jou vragen of je hier in quarantaine wil of in een hotelkamertje wil zitten, wat kies jij dan? En dat er zoveel mensen sterven van de honger klopt maar komt van de moraalridders en internet-warriors. Niemand van deze criticasters zou nog maar dénken aan de armen van de samenleving.
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Een prachtige villa. Echt om trots op te zijn. Zalig om in zoiets te wonen. En aan de jaloersen....Foert.
 • EDDY DESMADRIJL

  1 maand geleden
  net buiten het stadion leven velen in armoede ...stop this madness !!
 • Dirk De Weert

  1 maand geleden
  Ik ben altijd fan geweest van Ronaldo en dat zal zo blijven maar 525.000€ per week verdienen is toch niet meer normaal. Dit lijkt meer op de euromillions winnen en als je dan nog optelt wat hij de vorige jaren heeft binnengehaald bij andere clubs en marketing CR7. Dit is te gek voor woorden.
 • paul merckx

  1 maand geleden
  Marketing...een vak apart en als het goed is brengt het veel op.