Het nieuwe thuistenue van de Citizens.
Volledig scherm
Het nieuwe thuistenue van de Citizens. © Manchester City

De Bruyne pronkt in nieuw thuistenue City, ook Kompany maakt opwachting in video met knipoog naar iconische treffer

Premier LeagueManchester City heeft vanmorgen de nieuwe truitjes voor het seizoen 2021/2022 voor het eerst aan de wereld getoond. In een video waar onder meer Kevin De Bruyne en Vincent Kompany hun opwachting maken, is te zien hoe het babyblauwe tenue een verwijzing bevat naar dat iconische doelpunt van Sergio Agüero in 2012.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.